Annonse
Bojan Zajic legger opp som spiller for å bli assistent i Sandnes Ulf. FOTO: CARINA JOHANSEN

Zajic blir ny Ulf-assistent

Bojan Zajic legger opp etter sommeren og trer inn i rollen som assistent for Bengt Sæternes. Samtidig slutter Tomi Markowski i rollen for å bli ny utviklingsleder i klubben.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

Det melder Sandnes Ulf i en pressemelding torsdag.

Utviklingsleder Lars Johan Myklebust har sagt opp stillingen sin til fordel for jobb med å drifte et fotballakademi i Dubai. Derfor skjer endringene nå i Sandnes Ulf.

LES OGSÅ: Vil vurdere utlån av unggutter

Vil jobbe mot A-laget

Etter at Sandnes Ulf mottok oppsigelsen har klubben vært opptatt av å finne en ny utviklingsleder med høy kompetanse, erfaring fra skolesamarbeid og erfaring fra toppfotball for å nevne noe.

– Tomi Markovski har mange års erfaring med dette fra tidligere fotballiv, og vi er derfor veldig glade for at han vil gå inn i stillingen som ny utviklingsleder, sier daglig leder Tom Rune Espedal.

Klubbens daglige leder forteller at Markovski fortsatt vil ha en sentral rolle inn mot A-laget, og at ansettelsen også er et ledd i å knytte arbeidet i utviklingsavdelingen enda tettere med arbeidet rundt A-laget.

Markovski ser frem til å bidra med profesjonalisere ytterligere arbeidet rundt spillerutvikling i klubben.

– Det sentrale med mitt arbeid, og til de andre som jobber i utviklingsavdelingen, er å få opp spillere til A-laget. Jeg ønsker å skape en «lyseblå tråd» i utviklingsarbeidet i klubben, fra A-lag til barnefotball, forteller Markovski.

LES OGSÅ: Ulf slo Ranheim 2-0

En drøm i oppfyllelse

Bojan Zajic kjenner på å legge opp, men kunne på sin side ikke la sjansen til å bli trener gå fra seg.

– Dette er en drøm som går i oppfyllelse for meg. Selvsagt har det vært vanskelig for meg å slutte med fotball, spesielt siden jeg føler meg i form. Men dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til, sier Zajic.

Annonse