Annonse
Robin Shroot (høyre) hadde fredag sin siste dag i Viking. Angriperen, som spilte gratis for klubben, går nå en usikker framtid i møte. FOTO: ESPEN IVERSEN

– Viktigere enn folk skjønner

Angriperen Robin Shroot (29) hadde fredag sin siste dag i Viking og går nå en usikker framtid i møte. Men han drar fra Viking med de beste skussmål.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

Selv om briten, som spilte gratis for Viking, ikke ble noen stor suksess på banen, er Ian Burchnall full av lovord om ham som type.

– Han er en førsteklasses kar og har hatt enorm innflytelse utenfor banen. At spillerne stiller opp med gaver før treningen i dag, til en mann som knapt har spilt 180 minutter, sier det meste. Jeg synes også han er bedre enn han fikk vist i Viking. Han har vært et eksempel til etterfølgelse når det kommer til humør og profesjonalitet. Han vil bli savnet i garderoben, sier Burchnall.

LES OGSÅ: Ingen kunne matche kjempens fart

Glad han fikk sjansen

Historien om spissen kunne vært en annen om han ikke misset en kjempesjanse etter kort tid i debuten sin.

– Men jeg ser på det som om det er bedre at jeg fikk misse den sjansen og prøve meg i en flott klubb som Viking enn at jeg ikke fikk den i det hele tatt. Det har vært en glede å være her Samtidig er jeg skuffet over at jeg ikke fikk bidratt mer, sier Shroot til RA.

LES OGSÅ: I ferd med å matche Vikings Adegbenro-krav

Usikker framtid

For angriperen er veldig glad for at han fikk prøve seg – selv om det ikke ble mer enn det i Viking.

Framtiden hans er likevel usikker. I Hødd blir det ikke mer spill og han har ikke mye å velge i akkurat nå.

– Nå skal jeg reise til London å ta en prat med kjæresten min gjennom de siste åtte årene om framtiden. Jeg er åpen for alt, men det er kanskje nok med fire år i Norge, sier Shroot til RA.

Annonse