Viking-rekruttene startet høstsesongen med seier

Det er ikke bare Vikings A-lag i Obos-ligaen som er ferdig med ferien, det er også rekruttlaget som spilte sin første høstkamp lørdag. Sammen med blant andre Vidar, Vardeneset og Brodd.

Viking-rekruttene reiste opp til Bergen for å møte Fana til sin første kamp etter ferien, og der ga Maximillian Hæstad laget 1-0-ledelse til pause.

Etter hvilen økte Thomas Klemetsen Jakobsen til 2-0, før Liban Abdi fastsatte sluttresultatet til 3-0.

Seieren betyr at Viking 2 er oppe på andreplass, åtte poeng bak serieleder Sotra.

Fyllingsdalen gjestet Brodd på Midjord i deres første kamp i høstsesongen, og der sørget to mål fra tidligere Vidar-spiss Eirik Kampenes for at gjestene vant 3-1. Sindre Haarberg scoret Brodds trøstemål på overtid.

Øvrige resultater og tabellen i Norsk Tipping-ligaens avd. 4 finner du her.

Redusert Vidar-lag tapte

Vidar sliter med store skadeproblemer, og har en veldig tynn tropp inn i høstsesongen. Mot Stjørdals-Blink i helgen hadde laget kun to utespillere på benken, i det som endte med 3-1-tap.

Vegard Fiske ga hjemmelaget ledelsen etter 22 minutter, og selv om Per Henrik Nag utlignet ti minutter senere gikk vertene i garderoben med ledelse da samme Fiske scoret like før pause.

Sondre Hopmark Stokke scoret andre omgangs eneste mål etter 77 minutter, og lørdagens tap gjør at det nå bare er tre poeng ned til nedrykksstreken for Vidar i PostNord-ligaens avd. 2. Øvrige resultater og tabellen finner du her.