Viking knuste Brann i junior-NM

Vikings G19-lag møtte Brann til vestlandsderby i kampen om avansement fra 4. runde i G19-NM onsdag.

Viking har slått Vardeneset, Klepp og Haugesund i årets tre første runder i G19-NM, og onsdag var det duket for et nytt vestlandsderby da Brann var motstander på SR-Bank Arena for å gjøre opp om en billett til kvartfinalen.
Ivar Øydvin ga Viking ledelsen etter ti minutters spill, før Harald Nilsen Tangen doblet Vikings ledelse drøye kvarteret senere. Herman Haugens scoret Vikings tredje mål for dagen fem minutter før pause, og i mellomtiden hadde Viking også rukket å score et selvmål. Dermed var stillingen 3-1 til pause.
Øydvin var frempå igjen fem minutter etter hvilen, før Daniel Pollen la på til 5-1 og Adrian Bergersen fastsatte sluttresultatet til 6-1 på overtid. Dermed kan de mørkeblå se frem til en kvartfinale i turneringen de kom til semifinalen i forrige sesong. Da ble Rosenborg for sterke.
Torsdag og fredag spilles de øvrige kampene i den fjerde runden, og etter de er ferdigspilt får Viking vite hvem de møter i kvartfinalen. Bodø/Glimt er allerede videre.