Viking-flopp på nytt utenlandseventyr

Har signert toårskontrakt med toppklubb i Moldova.

Følg RA Sporten på Facebook!

For omlag ett år siden dukket Zlatko Tripic opp på Vikings treningsfelt, etter å ha invitert seg selv, mens hans gamle klubb Sheriff Tiraspol fortsatt ikke hadde startet opp igjen på det nye året.

I dag møter også Zlatko Tripic opp på Vikings treningsfelt, men en gammel Viking-flopp har funnet veien til Moldova for å erstatte klubbens mørkeblå innflytelse.

Den danske spissen Patrick Pedersen har nemlig signert for Sheriff Tiraspol ut 2020-sesongen, og prøver seg på nok et utenlandseventyr etter nok et vellykket opphold på Island med Valur.

Toppscorer igjen

Pedersen kom fra Valur som toppscorer for seriemesterne da han gikk til Viking, men fikk det aldri helt til i mørkeblått. Etter 38 kamper og 12 mål, der halvparten kom i cupens innledende runder, bar det tilbake til Island og Valur for dansken.

Der ble han på ny toppscorer for Valur, og med sine 17 mål forrige sesong hjalp han laget til nok en serietittel på sagaøya.

Ifølge nettstedet transfermarkt betaler Sheriff nærmere 1,3 millioner kroner for 27-åringen, som offisielt ble Tiraspols eiendom 1. januar.

LES OGSÅ: Starter oppkjøringen utendørs