Vidar tapte årets første bortekamp

Så langt denne sesongen sto Vidar med en seier og en uavgjort, men borte mot Stjørdals-Blink kom ulvene skjevt ut allerede fra start.

Allerede etter tre minutters spill fikk Stjørdals-Blink straffespark, som Sondre Stokke ekspederte sikkert i mål fra krittmerket. Tjue minutter senere dukket samme mann opp og scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 2-0 etter 23 minutters spill.

Stjørdals-Blink-spissen står nå med seks seriemål i år., og like før pause økte Stjørdals-Blink ledelsen til 3-0 ved Lars Ramstad. Uten mål de siste 45 minuttene endte det med en komfortabel hjemmeseier, og Vidar måtte reise hjem til Stavanger for første gang denne sesongen uten poeng.

David Eie (Vidar) og Sander Erik Kartum (Stjørdals-Blink) fikk begge gult kort.

Stjørdals-Blinks seier gjør at laget har 16 poeng på sju kamper, mens Vidar blir værende på sju poeng.

245 tilskuere løste billett til kampen.

2. juni skal Stjørdals-Blink møte Sola, og Vidar møter Hødd. (©NTB)

---

• PostNord-ligaen avd. 1 – runde seks
  • Stjørdals-Blink – Vidar 3-0 (3-0)
  • Nye Blinkbanen, 245 tilskuere
  • Mål: 1-0 Sondre Hopmark Stokke (3.), 2-0 Sondre Hopmark Stokke (23.), 3-0 Mats Størseth Lillebo (45.)
  • Vidar (4-4-2): Bjarte Christian Egeland – Vegard Kvalbein Skjørestad, David Eie, Kristian Høvring (Mats Selmer Thornes fra 78.), Herman Haugen – Georg Danielsen, Christian Jæger Landsnes (Steffen Klemetsen Jakobsen fra 60.), Sjur Lothe, Vegard Aasen – Jakob Toft, Thomas Klemetsen Jakobsen.
  • Gule kort: Sander Erik Kartum, Stjørdals-Blink. David Eie, Vidar.
  • Dommer: Ali al Hatam (Skreia IL)