Lokalfotball

Vidar snublet mot topplaget

Tross stygge tall i målprotokollen, synes Vidar-trener Gaute Johannessen laget hans gjorde en god innsats i 4-0-tapet mot Nest-Sotra.

– Dødballer er en del av spillet. Det blir litt lette mål, oppsummerer trener Gaute Johannessen til RA.

Petter Havsgård Martinsen startet målshowet for gjestene etter 16 minutter.

Stillingen sto seg helt til det 65. minutt, da Akinbola Olajide Akinyemi doblet ledelsen for Nest-Sotra.

Som om ikke det var nok, scoret Johnny Furdal på straffe to minutter senere. Adnan Cirak fastsatte sluttresultatet til 4-0 i det 73. spilleminutt.

Tøff periode

Vidar hadde to skudd i stolpen, men klarte aldri å score.

– Vi taper 4-0, men det er ikke en 4-0-kamp. Jeg synes ikke de var så mye bedre, sier treneren.

Han roser spillerne for god jobbing, tross det sjeldent store tapet på hjemmebane.

– Når vi taper 4-0, er det ikke så surt. Det hadde vært mer surt å tape 1-0, sier Johannessen.

Vidars kamp mot Nest-Sotra var lagets fjerde kamp på elleve dager.

Den tøffe perioden starten med 4-2-tap mot Førde borte, før laget slo Lørenskog og Vålerenga 2 henholdsvis 5-4 og 2-1 – også de på bortebane.

– Nå må vi ta oss inn litt, men jeg synes vi har klart oss godt. Nest-Sotra er det beste laget, slik jeg ser det.

Neste kamp spilles borte mot Florø førstkommende lørdag.

Sola tapte

Også Sola spilte hjemmekamp i dag, mot Fyllingsdalen.

Asle Andersens menn kom under etter 17 minutter, før Aleksander Idland utlignet minuttet etter.

Det hjalp imidlertid lite. Eirik Kampenes, som scoret det første målet for Fyllingsdalen, scoret like greit mål nummer to og tre også.

Sluttresultatet ble dermed 3-1 til Fyllingsdalen.

Sola ligger nå nest sist i PostNord-ligaens avdeling 3, med samme poengsum som tabelljumbo Frigg. Frigg har imidlertid én kamp mindre spilt.