Tommy Kristiansen og Oilers storkoste seg ute på isen mot M/S i dag, og Kristiansen kan glise over to mål og målgivende for sin egen regning. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

– Vi var rett og slett overlegne fra start til mål

Etter å ha gitt fra seg 4–0 mot Frisk, og sluppet Sparta inn igjen i kampen i hjemmepremieren, har Oilers-gjengen tatt grep for å hindre at det skulle skje igjen. Det ga full uttelling mot Manglerud Star søndag kveld.

Følg RA Sporten på Facebook!

Oilers har slitt litt mot et Manglerud Star i utvikling de siste sesongene, men etter å ha hentet lagets to beste spillere før sesongen ble det rett og slett ren overkjøring fra ende til annen da lagene møttes i Manglerud ishall søndag.

– I dag var vi rett og slett et mye bedre lag enn dem. Vi var et mye mer voksent lag, spilte mye raskere hockey, og var rett og slett overlegne fra start til mål. Vi har slitt litt mot M/S de siste tre årene, og da er det utrolig deilig at vi ikke får en krigekamp igjen, men at vi gjør rent bord, sier Tommy Kristiansen til RA.

LES OGSÅ: Oilers holdt lekestue med M/S og vant 7-1

Spillesugen Kristiansen ute etter revansje

Han scoret kampens to første mål, og tegnet seg i tillegg for en målgivende pasning i undertall, og ble fullt fortjent kåret til Oilers beste spiller.

– Jeg følte meg veldig pigg i beina i dag, og synes det var utrolig kjekt å spille. Jeg var litt misfornøyd etter kampen mot Sparta, da jeg ikke følte at jeg fikk til noe, så jeg var veldig spillesugen for å vise meg frem igjen i dag. Det er alltid gøy å score, og jeg gleder meg allerede til neste kamp, sier Kristiansen.

I de første to kampene har også Oilers tatt solide ledelser tidlig, bare for å invitere motstanderne inn igjen i kampen. Det skulle ikke skje i dag.

– Det var utrolig moro å spille i dag, og det jeg kanskje er mest fornøyd med er måten vi bare fortsatte å spille og score på gjennom hele kampen. Nå har vi gått i fellen to ganger på rad der vi har gitt fra oss initiativet og sluppet motstanderen inn igjen i kampen, men i dag bestemte vi oss for at vi uansett resultat skal gå alt vi kan. Pål har tatt tak i det, og vi i spillerguppen har også gått i oss selv, så det var veldig bevisst, sier Kristiansen.

LES OGSÅ: Van Guilder takker lagkameratene for drømmestarten