Ulf vant borte for første gang siden april

Sandnes Ulf hadde ikke vunnet borte siden sesongens første bortekamp mot Nest-Sotra i starten av april, men søndag var seierstørken endelig over for Bengt Sæternes menn.

Luc Jeggo var uheldig og satte ballen i eget mål allerede etter sju minutter. Bjørnar Holmvik satte inn 2-0 etter 22 minutters spill. Fire minutter senere fikk Florø straffespark. Patrik Johannesen satte inn 1-2-målet.

Erixon Danso satte ballen i mål fem minutter før slutt. Sandnes Ulf-spilleren har scoret seks mål i år.

Florøs Halvor Solheim-Olsen og Runar Hove fikk se det gule kortet. For Sandnes Ulf fikk Erixon Danso og Niels Vorthoren gult kort.

Kampen ble dømt av Marius Lien. 727 tilskuere fikk med seg oppgjøret på Florø stadion.

I neste runde skal Florø møte Nest-Sotra, og Sandnes Ulf møter Notodden. (©NTB)