Ulf rotet vekk poeng hjemme mot Arendal

Sandnes Ulf lå under 1-2, men klarte 2-2 mot Arendal etter en sen utligning i 1. divisjon i fotball søndag. Sandnes Ulf har tatt poeng i sju strake hjemmekamper, men ga vekk viktige poeng i opprykkstriden.

Etter 23 minutter tok hjemmelaget ledelsen ved Vidar Nisja. 31-åringen står med tre mål denne sesongen.

Fabian Ness utlignet for gjestene etter ett kvarter av andreomgangen, og samme mann ga Arendal ledelsen fem minutter senere.

Seks minutter på overtid utlignet Viljar Vevatne for vertene.

Sandnes Ulfs Vidar Nisja fikk gult kort. For bortelaget fikk Sune Kiilerich og Adi Marković gult kort.

Steinar Hauge var dommer i oppgjøret på Sandnes stadion. 1658 tilskuere løste billett til kampen.

Arendal møter Start 21. oktober, og Sandnes Ulf spiller neste kamp mot Elverum dagen etter.