Ulf-rekruttene med tredje strake seier

Etter å ha ligget under streken store deler av sesongen, har Sandnes Ulfs andrelag nå tre strake seire og melder seg for alvor på i kampen om å beholde plassen. Mandag kveld slo de Sola 2-1 borte.

Vårsesongen ble et aldri så lite mareritt for trener Eivind Emblemsvåg og Ulf-rekruttene, og med tre strake tap i inngangen til september så det mørkt ut for de lyseblå. Men etter seieren mot Halsen, har laget fulgt opp med to nye strake seiere i kampen for å beholde plassen i divisjonen.
Mandag kveld møtte Ulf-rekruttene Sola på bortebane, og i likhet med Viking-rekruttene tidligere på dagen, var også de lyseblå forsterket med et par spillere fra A-stallen. Midtstopper Mads Nielsen var blant dem, og dansken scoret også kampens første mål etter 28 minutters spill.

Åtte mål på åtte kamper for Ekeland

Sola stilte med sin nye trenertroika på sidelinjen for første gang, og med Tom Erik Maldal tilbake i en trenergjerning i klubben. Han så laget sitt ligge under til pause, og svarte med å hive inn måljegeren Morten Eriksen like før timen var spilt på Sola stadion.
Det skulle vise seg å være et godt bytte, da den fødte målscoreren Eriksen leverte varene i dag igjen og satte inn kampens siste scoring seks minutter før full tid. Dessverre for de gulkledde hadde Roger Blokhus Ekeland lagt på til 2-0 for de lyseblå i mellomtiden, med sitt åttende mål på åtte kamper for rekruttlaget.
Dermed ble Eriksens redusering kun ett trøstemål, og Ekelands fine form foran mål avgjørende i nok en kamp for de lyseblå som gikk forbi Lura på bedre målforskjell. Ulf-rekruttene er fortsatt under streken, men nå er det bare poenget opp til Halsen og Staal Jørpeland på sikker plass.