Vegard Aasen sørget for at Ulf-rekruttene tok en uhyre verdifull trepoenger borte mot Halsen med sin sene matchvinnerscoring. Foto: Pål Karstensen

Ulf-rekruttene med livsviktig seier

Sandnes Ulfs rekrutter var det eneste av de lokale lagene som vant lørdag, men det var til gjengjeld også livsviktig for de lyseblå om de skal ha noe håp om å berge plassen.

Følg RA Sporten på Facebook!

Sandnes Ulf-rekruttene har slitt hele sesongen, og har stort sett befunnet seg under streken. Lørdag møtte de Halsen til bunnduell på bortebane, i en kamp de lyseblå nærmest måtte vinne for å ha heng på lagene over dem på tabellen.

Det startet bra for Sandnes Ulf, da Roger Ekeland ga gjestene ledelsen etter 15 minutter. Samme mann var frempå igjen fem minutter før pause, og ga da Ulf 2 ledelsen igjen etter at Jon Simen Jarbekk hadde utlignet for hjemmelaget.

Minuttet før slutt utlignet så Halsen, slik at det så ut som at begge lagene skulle få med seg ett poeng hver. Men Ulf-rekruttene ga ikke opp, og på overtid sørget Vegard Aasen for at de lyseblå kunne dra hjem til Sandnes med alle tre poengene i bagasjen.

Brodd mistet seieren på overtid

Brodds kamp mot FK Tønsberg startet samtidig som Sandnes Ulf sin, nemlig klokken 13.00, og også her var det bortelaget som tok ledelsen da Jefferson David de Souza ga Brodd ledelsen i det 45. minutt.

Den ledelsen holdt til grønnkledde på gjennom hele den andre omgangen, men der Brodd scoret helt mot slutten i første omgang var rollene endret i andre omgang. Junior Koutas scoring på overtid sørget for at det ble poengdeling i Tønsberg.

Lura-tap mot tabelltoeren

Lura var tredje lokale lag som spilte bortekamp lørdag, og også det eneste som ikke fikk med seg poeng hjem. Tabelltoer Pors gikk raskt opp i en 2-0-ledelse, før Sander Grelland reduserte for Lura like før lagene gikk i garderoben.

Anders Schreuder utlignet så for Lura drøye 20 minutter før slutt, men et hardtarbeidende Lura-lag måtte til slutt dra hjem uten poeng da Ulf Andre Riis ble matchvinner med sin 3-2-scoring åtte minutter før slutt.

Sola tapte første uten Arturo Cleveland

Sola, uten Arturo Cleveland, spilte sin første hjemmekamp etter at treneren sa opp stillingen sin forrige uke. Det startet bra, da Håvard Meinseth ga de gulkledde ledelsen mot serieleder Fløy. 1-0 var også stillingen til pause.

Like før timen var spilt utlignet så John Olav Norheim for bortelaget, og åtte minutter senere ga Erlend Skagestad serielederne ledelsen. Den klarte aldri Sola å svare på, og dermed ble det tap i første kamp under ny ledelse.

Kampfakta fra alle dagens kamper, og tabellsituasjonen i Norsk Tipping-ligaen avd. 3 finner du her.