Pål André Helland feirer med Nicklas Bendtner og Milan Jevtovic etter hans 1-0-mål. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

Ufortjent Viking-tap for Rosenborg

Det ble nok et tap for Viking i kveldens kamp mot Rosenborg, og dermed står Viking med fire strake lag.

Følg RA Sporten på Facebook!

Se kampreferat nederst!

LES OGSÅ: – Kjipt å tape etter en så god prestasjon

Viking har aldri startet sesongen dårligere noen gang i deres historie enn de har gjort i år. I dag er det Rosenborg som er gjester på Viking stadion, et lag Viking ikke har slått på hjemmebane siden 2005.

Oppgaven blir ikke enklere av at Rosenborg har vunnet tre strake, og blir ledet av Nicklas Bendtner og Pål André Helland. Av de fire Rogalendingene på Rosenborg stiller ingen fra start, men det kan bli gjensyn med Arild Østbø og Johan Lædre Bjørdal som sitter på benken. Birger Meling og Yann-Erik de Lanlay er skadet.

For hjemmelaget er det svært gledelig å se at Samuel Adegbenro er tilbake i lagoppstillingen. Nigerianeren går rett inn på laget, der det ellers ikke er noen store overraskelser.

Viking (4-2-3-1): Iven Austbø – Claes Kronberg, Michael Ledger, Karol Mets, Kristoffer Haugen – Andre Danielsen, Steffen Ernemann – Zymer Bytyqi, Julian Ryerson, Samuel Adegbenro – Kwesi Appiah.

Benken: Amund Wichne, Rasmus Martinsen, Robin Shroot, Stian Michalsen, Patrick Pedersen, Michael Haukås, Mathias Bringaker.