Aksel Berget Skjølsvik mener laget er mer samspilt og drar i samme retning denne sesongen. Det bør gi uttelling også i cupen, tror han.

Tror Sandnes Ulf er rustet for cupen

Sandnes Ulf har vært nærmest gåtefullt svake i cupen de fire siste sesongene. Det tror Aksel Berget Skjølsvik de er rustet til å gjøre noe med i kveld.

Følg RA Sporten på Facebook!

Sandnes Ulf har vært nærmest gåtefullt svake i cupen de fire siste sesongene. Ikke fordi de har noen cupbravader å slå i bordet med, men fordi klubben har røket ut mot presumptivt mye svakere lag i 1. eller 2. runde i NM.

LES OGSÅ: Bedre moral enn i fjor

2015: 3–2 tap for Arendal e.e.o.
2014: 1–0 tap for Sola
2013: 2–0 tap for Flekkerøy
2012: 2–1 tap for Staal

Både i 2011 og i 2010 hadde de lyseblå skjellig grunn til å være fornøyd. 0–2-tap for Tippeliga-lag som Viking og Start er greit nok.

– Planen er å forberede oss like godt til kampen i Egersund i kveld som vi gjør til seriekampene. Det er ingen unnskyldning, men de siste årene har vi byttet mye på mannskapet i disse kampene. Jeg synes årets lag er mer samspilt. Vi som var med i fjor har fått en sesong til sammen, og alle de nye spillerne har glidd godt inn i gjengen. Vi drar i samme retning. Det hjalp litt å kvitte oss med en del av utlendingene som ikke gjorde det, understreker Berget Skjølsvik overfor RA.

Den tidligere Ulf-kapteinen tror likevel ikke at EIK blir enkle å slå i kveld.

– Nei, det er et godt lag i toppen av 2. divisjon. Vi kan spille en helt ok kamp, men likevel tape om vi har marginene mot oss. Spiller vi opp mot vårt beste bør vi vinne, sier han.

Berget Skjølsvik har spilt mye i «Nisja-rollen» i de fire kampene som er spilt i Obos-ligaen.

– Jeg trives godt med det. Det har riktignok ikke blitt scoringer på meg ennå, men jeg føler at jeg har bidratt ved å vinne baller høyt og sette andre i posisjon, sier den duellsterke sliteren.

LES OGSÅ: Et lettere spissliv i Sandnes Ulf