Tredje tap på rad for Vidar

To tidligere Viking-spillere gjorde sitt for at Vidar tapte sin tredje kamp på rad, når de møtte Hødd i Ulsteinvik søndag.

Hødd fikk med seg alle poengene da Vidar ble slått 3-1 i 2. divisjon, avdeling 1 i fotball for menn. Det stanset Hødds tapsrekke, som var uten poeng på de fem siste kampene.

Eirik Saunes ga Hødd ledelsen etter 13 minutters spill. Målet gjør at Hødd-spilleren står med fire scoringer denne sesongen. Robin Shroot satte ballen i mål ett kvarter før sidebytte, og noen minutter før hvilen la Jens Berland Husebø på til 3-0.

Etter 63 minutter reduserte Vidar ved Thomas Klemetsen Jakobsen.

Hødds Tobias Bjørnebye og Peter Hasund fikk se det gule kortet. For Vidar fikk Vegard Skjørestad, David Eie og Sigve Kleppa Christensen gult kort.

925 tilskuere var til stede på oppgjøret.

Vidar møter Brattvåg 7. september, og Hødd spiller neste kamp mot Levanger dagen etter. (©NTB)