Lasse Ihle (t.v.) var spillende hovedtrener for Madla i fjor med Arturo Cleveland og Ojan Bijan på benken. Ihle fortsetter som spillende trener, mens begge hans assistenter har forlatt klubben. Inn har Steffen Lyse kommet som trener på sidelinjen. – Det er ikke noe opprør eller sånt tull på gang i Madla, sier Ihle. Foto: Pål Karstensen.

To av tre Madla-trenere borte fra i fjor

På trenersiden er det nå bare Lasse Ihle som er igjen etter Madlas suksessesong i fjor, men Ihle er ikke bekymret for at hans to makkere nå er ferdig i klubben.

Følg RA Sporten på Facebook!

Arturo Cleveland ga tidlig beskjed om at han ikke ble med Madla videre, da han tok over divisjonskollega Sola. Nå har også Ojan Bijan trukket seg fra Madlas trenerteam, og dermed er det bare Lasse Ihle igjen av Madlas trenertroika fra i fjor.

– Det stemmer at Ojan ikke er med lenger. Han valgte selv å trekke seg da han ikke fikk gjennomslag for sin spillefilosofi og ideer. Jeg skulle gjerne hatt ham med videre, men vi skilles absolutt som venner, forteller Ihle til RA.

LES OGSÅ: Cleveland bekreftet som Sola-trener

Skilles som gode venner

Bijan selv sier at det ikke er noe dramatikk i det at han nå ikke lenger skal være med i Madlas trenerteam i år.

– Det er helt riktig at vi skilles som gode venner. Vi hadde en diskusjon om spillestil og hvor veien skulle gå videre, og der var vi såpass uenige at jeg synes det var best for klubben at jeg trakk meg. Nå kan Lasse og Steffen styre klubben videre med en tydelig stemme og en klar plan, sier Bijan.

Selv har han ingen umiddelbare planer for framtiden, men sier at lokalfotballen ikke har sett det siste av han.

– Akkurat nå spiller jeg for det meste backgammon på dagene, så det er ikke noe jeg har å gå til nå. Jeg kommer nok til å hive meg utpå igjen, men først må jeg se hva som er ledig og hvor jeg kan bidra, sier han.

LES OGSÅ: Kompletterer trenerteamet med Steffen Lyse

Fornøyd med oppkjøringen

Ihle tror ikke overgangen fra fjoråret blir så veldig stor.

– Nå er det Steffen Lyse som blir hovedtrener, mens jeg blir spillende trener. Vi jobber med å få inn en assistent, men vi har mye de samme meningene og ideene så det blir ikke så veldig forskjellig fra i fjor, sier Ihle.

Han er fornøyd med progresjonen så langt i oppkjøringen.

– Vi har en positiv spillergruppe, og har rundt 20 mann på trening fire dager i uken, så jeg har tro på at vi kan overraske igjen. Vi vil satse på de unge spillerne vi har, og på det stadiet her tror jeg verken vi vil hente noen inn eller at noen vil forsvinne, forteller Ihle.

LES OGSÅ: Madla og Sola signerte nye spillere