Per A. Thorbjørnsen.

Thorbjørnsen: - Ikke sagt for mye

Per A. Thorbjørnsen (V) mener han ikke har gått for langt i sin åpenhet om Helge Solum Larsen.

Thorbjørnsen har hele tiden vært bevisst på å være åpen.

- Jeg ønsker ikke å komme i en situasjon der mediene selv graver fram noe jeg allerede er spurt om jeg visste, og som jeg svarte jeg ikke visste. Hadde jeg likevel visst det, vet jeg ikke hva som ville skjedd. Derfor har jeg valgt å være åpen i denne saken, sier Thorbjørnsen til RA.

Partikollega Per Inge Torkelsen har også tro på åpenhet.

- Normalt i livet har jeg tro på å være åpen, ærlig og snakke mest mulig. Det mener jeg også er det rette her. Jeg tror vi har handlet slik vi bør. Heldigvis er det en del fornuftige mennesker i dette partiet, som våger å ta del i problemene, sier Torkelsen.

Høyres Erlend Jordal mener Venstre har vært så åpne som en kan forvente.

- Hadde ikke partiet spilt med åpne kort ville det ikke vært bra, men alle mennesker har en fortid og jeg mener det er helt vanvittig å gå tilbake til en hendelse 20 år tilbake i tid. Det er spesielt de store riksavisene som trør på en måte jeg mener ikke er bra, sier Jordal.

Les mer om saken i dagens papirutgave, eller kjøp e-avisen her.

function token(){return "?t="+new Date().getTime();}swfobject.embedSWF("http://www.e-pages.dk/rogalandsavis/teasers/2126/double_auto_flip.swf"+token(), "ep_double_flip_245_44", "300", "218", "9.0.28", "", {clickTag:'http://rogalandsavis.e-pages.dk', backgroundColor:'0xFFFFFF'}, {wmode: "transparent"}, {});