Thioune avgjorde for Vidar før minuttet var spilt

Vidar kunne endelig juble for en ligaseier, da Roger Nilsens menn tok med seg alle tre poengene hjem fra fylkesoppgjøret mot EIK i Egersund lørdag. Samtidig tapte Madla borte for Halsen.

Makhtar Thioune scoret det avgjørende målet da Vidar slo Egersund 1-0 i 2. divisjon, avdeling 2 lørdag.

Seiersmålet kom ved Thioune før det første minuttet var omme. Verken Egersund eller Vidar maktet å finne nettmaskene i andre omgang, og dermed tok Vidar sin første seier i årets sesong.

Vidar har tre poeng og Egersund ett poeng etter lørdagens oppgjør.

Madla tapte borte

I Larvik tapte Madla sin andre strake bortekamp, da Halsen ble for sterke med 3-2. Madlas Bård Ledaal utlignet Anders Olsen 1-0-ledelse tre minutter etter pause, og lenge så det ut til å gå mot poengdeling.

Halsen scoret imidlertid to mål på to minutter med to minutter igjen å spille, og dermed ble Christoffer Talges mål på overtid bare et trøstemål.

Madla blir dermed stående med sitt ene poeng, som de tok mot Sola.