Tapte på straffer etter VIF-utligning i siste sekund

Seiersrekken til Oilers stanset søndag på elleve strake seirer. Laget ledet med to mål dypt inn i tredje periode, men VIF utlignet i kampens siste sekund. Oslo-laget avgjorde så på straffeslag. Hvordan årets siste kamp var kan du se i denne saken.

Straffeslag:

Vigier. Misser! VIF vinner 3-2 etter straffer og utligning i siste sekund av ordinær tid. Streaken til Oilers stanser på 11 strake.

Espeland. Finter ut Holm og scorer!

Lagace. Skyter over!

Lindstrøm. Enkel straffe. Holm leser og redder.

Søberg mot Søberg. Steffen Søberg vinner duellen igjen!

Ahlholm... Finter to ganger. Scorer for VIF!

Lucia. Prøver å finte med en serie dragninger. Utenfor!

VIF skyter først. Thomas Olsen. Drar ut Holm, men Oilers-keeperen tar den med en lang fot!

Sudden Death:

65 min.: Det skal avgjøres på straffer! Kan Oilers få sin 12 strake seier?

64 min.: Søberg mot Søberg med 4 sekunder igjen! VIF-keeperen vinner! Jøje meg for en match!

64 min.: Syke muligheter begge veier!

64 min.: Lucia tar med pucken helt hjem og stiller seg bak Holm for å bygge opp.

63 min.: Oilers brytes på vei gjennom. For et drama!

62 min.: Bølger her nå. Et par solide VIF-sjanser.

61 min.: Oilers med nok en stor sjanse!

61 min.: Fantastisk redning fra Søberg! Lucia tror han har scoret etter pass fra Lagace, men Søberg har den mellom beina.

61 min.: Spillet i gang. Kan Oilers ta dette i spill 3 mot 3? Kan de hente seg opp etter kalddusjen?

3. periode:

60 min.: Klart for sudden death!

59 min.: Mååååål! 2-2! VIF utligner med 1 sekund igjen på klokken!Røymark. Ellevilt! Skudd fra distanse. Mellom beina på dekket Holm.

59 min.: Buret ute av stilling med 15 sekunder igjen. Drillen må fram og stans i spillet.

59 min.: 30 sekunder igjen.

59 min.: Strøm kliner til med 44 sekunder igjen. Holm blokkerer. Timeout tas.

59 min: Søberg går ut.

58 min. Oilers er såååå nære 12 på rad nå, men nå går nok snart Søberg ut.

56 min.: Oilers heldige som slipper utvisning. Spaberg Olsen trippes mulighens.

54 min.: Stor sjanse for Mats Trygg! Skuddet like utenfor.

53 min.: Problemer med å få målet til Holm til å sitte fast i isen igjen. Stans i spillet.

53 min.. Spaberg Olsen med farlig tverrvendig og skudd. Holm blokkerer.

52 min.: 15-22 i skudd. Kan Oilers holde ut og holde sin streak gående? Uryddig spill fra begge lag nå. Mye jaging.

50 min.: Oilers under press. VIF jager utligning.

48 min.: Mååååål! 1-2! Nullen sprekker. Stefan Espeland knaller pucken inn fra blå. Hardt nede i nærmeste hjørne.

47 min. Vigier får to minutter. Delay of game.

47 min.: Kjempesjanse til VIF, men Vigier sørger for at buret går ut av stiling. Der skal nok dommerne se nærmere igjen på situasjonen.

46 min.: Måååååål! 0-2! Phil Lane! 7 mål på 7 kamper. Skuddet mellom beina på Søberg. Burlon med assist.

44 min.: Ikke mål! Den var i stangen.

44 min.: Der så det ut som VIF scoret! Men spillet går videre. Blir nok stans for å se på video. Skudd fra Røymark.

44 min.: Nå begynner det å bli lenge siden Oilers bød på noe offensivt. VIF har dominert en god periode nå.

43 min.: Har vær en klassisk toppduell dette. Tett, hardt og jevnt.

41 min.: God og viktig redning fra Holm fra Ahlholm! VIF-spilleren prøver faktisk å kaste pucken i mål på returen på egen avslutning. Holm tar den og !

41 min.: Lagene har skiftet side og spillet i gang igjen.

2. periode:

40 min.: Slutt på 2. periode. Lagene skifter bare side og starter igjen direkte etter pausen grunnet hull i isen. 11-20 i skudd totalt.

39 min.: Ask med en god sjanse fra skrått hold.

39 min.: Ok skudd fra Lucia. Søberg hadde kontroll.

38 min.: Da er andre periode i gang igjen - etter pause på 18 minutter. Så skal vi rett over i 3. periode etterpå. Smart valg av dommerne. Nå står målet fast.

38 min.: Det er store hull ned i betongen og målet vil ikke stå fast. Dommerne bestemmer seg for å sende lagene til pause med to minutter igjen av andre periode. Disse skal spilles først - så begynner man rett på 3.periode.

38 min.: Buret til Holm ute av stilling etter en kollisjon. Dommerne må til med drill.

38 min.: VIF dominerer veldig nå. Oilers har ikke produsert noe på en stund.

36 min.: Oilers under press nå. Lindstrøm er i støtet. Prøver seg flere ganger.

35 min.: Hoff med godt skudd fra skrått hold!

34 min.: Vif får en god sjanse etter at de plukker opp en feilpass fra Rokseth. Lindstrøm skyter. Holm får blokkert.

32 min.: Solid i undertall av Oilers. Fulltallige.

31 min.: Holm gir retur fra Espeland, men får styrt den ut mot siden.

30 min.: Nå kommer det nok noen. Vigier får 2 minutter. Delay of game. Lemper pucken ut av isen.

30 min.: 5-13 i skudd totalt. VIF kun sluppet til en gang mot Holm i andre periode.

29 min.: Powerbreak.

28 min: Lucia med skudd fra skrått. Blokkeres. 12 sekunder igjen av et svakt overtall så langt.

26 min.: Oilers i overtall nå i drøye 1.50.

26 min.: Ahlholm ryker ut i 2 minutter. Roughing på Vigier.

25 min.: Røymark takler Lagace voldsomt inn i vantet! Ingen utvisning. Lagace er forbannet.

25 min.: Røymark skyter like utenfor!

24 min.: Rokseth takles rent, men hevner seg med en krysstakling. To minutter. Tullete. Oilers i undertall.

23 min.: Holm blokkerer en puck som spretter ekkelt foran ham.

22. min.: Vigier skyter via et kølleblad og over vantet.

21 min.: Mååååååål! 0-1! 17 sekunder tok det. Lucia til Lagace. Banker i vei en rakett i krysset!

21 min.: Spillet i gang igjen.

1. periode:

20 min.: Slutt på 1. periode. 4-9 i skudd og meget høy kvalitet fra begge lag. Oilers nok et lite hakk bedre enn VIF totalt sett.

19 min.: Oilers sliter med å få av gårde skudd. VIF meget tette og gode til å dekke rom.

18 min.: Hoff legges ned av Røymark - i en situasjon hvor førstnevnte leter etter pasningsmulighet for en overgang. Holding og 2 minutter. Oilers i overtall. Kveldens andre.

17 min.: Det står 4-8 i skudd. Det forteller mye. Gis ikke ved dørene. Få feil. Skikkelig toppkamp,

14 min.: Bøen Rokseth med et OK distanseforsøk.

13 min.: To gode sjanser til VIF! Spesielt den ene fra Røymark farlig, men 0-0 står seg.

13 min.: Jevnt noen minutter nå. Ingen av lagene klarer å legge press på.

10 min.: Villiam Strøm nære ved å sette sitt første for VIF! Den tidligere Oilers-spilleren kommer løs omtrent alene med Holm, men skyter like over.

10 min.: Lucia avblåses for offside i målgården, men skal ha pluss for innsatsen. Klar til å gå inn der for å gjøre drittjobben.

9 min.: VIF, som er blant ligaens beste i undertall, rir det greit av.

7 min: Ekelund får to minutter for delay of game. Oilers i overtall.

7 min.: Vikingstad får en vanvittig sjanse. Pucken kommer ut til ham udekket på 3 meter med Søberg ute av posisjon. Skyter i stangen!

6 min.: Skuddstatistikken viser 2-4 så langt i toppduellen.

4 min.: Ulriksen bryter og Lane skyter! Søberg blokkerer. God sjanse.

4 min.: Lucia går i offside. Høyt tempo fra begge lag i starten. Merkes at dette er en ekte toppduell.

3 min.: Oilers har startet best.

2 min.: Medhus takles i siste liten etter en god pass fra Løvlie.

1 min.: Forsberg nære ved å sette 0-1på direkten!

1. min.: Oppgjøret i gang i Furuset Forum.