Talge-show ga knallsterkt bortepoeng

Talge-brødrene tok ansvar for Madla som lenge hadde Flint på gaffelen i deres ligamøte lørdag.

Etter en trøblete vårsesong med spillere som ga seg og skader i fleng, har Madla fått litt mer skikk på laget etter høsten. Det har gitt bedre prestasjoner, selv om ikke poengene har haglet inn enda.
Lørdag tok Lasse Ihles menn turen til Tønsberg, for å møte Flint. En av de Madla-treneren setter sin lit til i nedrykkskampen er Christoffer Talge, som scoret sitt første mål etter skadeavbrekket like før pausen.
Madla ledet altså 1-0 til pause etter Talges 80. mål for de blåkledde, men kvarteret ut i den andre omgangen satte Julius Myrbakk inn utligningen for hjemmelaget Flint.

Talge-show

Seks minutter senere begynte lillebror André Talge sitt målshow, der han først ga gjestene ledelsen 2-1 etter 66 minutters spill før samme mann økte til 3-1 drøye 20 minutter før slutt.
Hjemmelaget Adrian Krysian ville imidlertid ikke være dårligere enn lillebror Talge, og reduserte først til 2-3 kun fire minutter etter Talges andre mål for dagen.
Idet Madla så ut til å sikre seg alle tre poengene fikk vertene straffe med to minutter igjen å spille, som Krysian sikkert ekspederte i mål slik at det til slutt endte med 3-3 i Tønsberg.
Selv om Madla kunne vunnet sin første bortekamp siden midten av mai, tar Madla med seg et sterkt bortepoeng som fører dem opp på 18 poeng etter 16 kamper. Det er fire poeng ned til Start 2 under streken, før bunnduellen mellom VBK og Start 2 mandag.

---

• Norsk Tipping-ligaen avd 3 – runde 16
  • Flint – Madla 3-3 (0-1)
  • Flint Esso Arena, Tønsberg
  • Mål: 0-1 Christoffer Talge (40.), 1-1 Julius Myrbakk (60.), 1-2 André Talge (66.), 1-3 André Talge (73.), 2-3 Adrian Krysiak (77.), 3-3 Adrian Krysiak (88.)
  • Madla (4-5-1): Ståle Skårstad Haugen – Marius Danielsen, Emil Vian Randulff, Thomas Leidland (Tobias Lunde fra 69.), Einar Holst-Larsen – Josiah Seh (Mads Bådsvik fra 46.), Tord Malde Pedersen, Christoffer Talge (Thomas Gottschalksen Grønhilder fra 79.), Martin Sveingaard, Fredrik Stray Tjaum (Tony Montana Nana Enow fra 90.) André Talge.
  • Gule kort: Mads Lie Jensen, Flint. Josiah Tarpleh Seh, André Talge, Thomas Gottschalksen Grønhilder, Marius Danielsen, Tobias Lunde, Madla.
  • Dommer: Harald Magnus Børresen (Helgerød IL)