Annonse
Susanne Sundfør legger ut på ny turné. Her fra konserten i Oslo konserthus i høst. Foto: Miriam Butt, NTB scanpix

Susanne Sundfør på ny turné

Den første runden med konserter høsten 2017 ble utsolgt på rekordtid.

Annonse
Rogalandsavis

Den første runden med konserter høsten 2017 ble utsolgt på rekordtid, og det er rett og slett slik at flere må få oppleve «Music For People In Trouble» live. Også denne gangen vil albumet vil bli framført i sin helhet, med den samme genierklærte sceneproduksjonen, skriver Atomic Soul i en pressemelding.

«Dette tar scenekunst på konserter til et nytt nivå, vi har aldri sett noe lignende (…). En mektig opplevelse på alle plan». Slik oppsummerte Dagsavisen sin terningkast 6-anmeldelse av Susanne Sundfør i Oslo Konserthus tidligere i år. Hele konsertanmeldelsen kan du lese her.

Og de var ikke alene om å være begeistret, opplevelsen ga unison eufori til både publikum og anmeldere. Dette skrev RA om konserten i Stavanger konserthus.

Inspirasjonen til albumet er hentet fra en reise Sundfør gjorde til ulike kontinenter, miljøer og politiske virkeligheter – fra Nord-Korea til Amazonas, og den visuelle opplevelsen forsterker tematikken. Det hele er bare en fullstendig unik og magisk opplevelse, ifølge presseskrivet.

Følgende steder får besøk:
Tirsdag 8. mai: Bergen, Grieghallen
Onsdag 9. mai: Bergen, Grieghallen
Torsdag 10. mai: Stavanger, Stavanger Konserthus
Lørdag 12. mai: Oslo, Oslo Konserthus
Søndag 13. mai: Oslo, Oslo Konserthus
Tirsdag 15 mai: Trondheim, Olavshallen
Onsdag 16. mai: Trondheim, Olavshallen
Fredag 18. mai: Bodø, Stormen Konserthus
Lørdag 19. mai: Bodø, Stormen Konserthus

Annonse