Ruben Smith starter i den meget viktige kampen mot Storhamar. FOTO: NTB Scanpix

Storhamar knuste Oilers

Storhamar-Oilers 4-1. Spenningen i Get-ligaen lever videre etter at Oilers fikk bank av Storhamar tirsdag. Det gjør den nå fort til siste serierunde mot VIF. Dan Kissel, Anders Gulliksen, Alexander Reichenberg, Erik de La Rose og Hampus Gustafsson laget målene i kampen. Hvordan oppgjøret var kan du se nederst i denne saken.

Følg RA Sporten på Facebook!

Før kampen:

Det gjenstår kun tre kamper av årets sesong, men fortsatt er det ikke avgjort etter at Oilers overraskende tapte mot Stjernen søndag.

LES OGSÅ: Stjernen utsatte gullfesten

Laget har likevel et klar overtak på gullutfordrer Lørenskog. Før dagens kamper mot Storhamar leder Oilers med fem poeng. Dersom Oilers klarer minst uavgjort i kveld, samtidig som Lørenskog vinner sin kamp torsdag, vil Oilers kunne avgjøre serien med å slå Kongsvinger hjemme lørdag. De kan også bli seriemestere torsdag med poeng her samtidig som Lørenskog snubler da.

Oilers har vunnet tre av fem kamper mot Lørenskog i år og vil vinne serien på innbyrdes oppgjør om det skulle ende i poenglikhet.

LES OGSÅ: På jakt etter sin andre klubbrekord

Verdt å merke seg foran kveldens kamp er også at Ruben Smith er tilbake i målet. Keeperlegenden annonserte nylig at skaden tvinger ham til å legge opp etter denne sesongen, men kroppen hans føles tydeligvis god nok ut nå. I følge lagoppstillingene fra Hamar er han tilbake i målet for Oilers for første gang siden han ga beskjeden om karriereslutt.

LES OGSÅ: Ruben Smith legger opp

Oilers stiller følgende lag:

1. rekke: Solberg, Macaulay - Nystrom, Soares, Martinsen.
2. rekke: Kunes, Humphries - Kissel, Van Guilder, Kristiansen.
3. rekke: Bøen Rokseth, Larsen Mostue - CDA, Forsberg, Salsten.
4. rekke: Kvål - Falk Larssen, Medhus, Hoff.

Dommere er Tor Olav Johnsen og Christian Persson