Marthe Wold cruiset inn til NM-gull på Borrebanen, og vant med hele åtte slag ned til nummer to.

Stavanger-duo sikret dobbelt NM-gull i golf

Etter å ha ledet stort sett fra første slag, sikret både Marthe Wold og Aksel Kristoffer Olsen seg NM-gull på Borrebanen søndag ettermiddag.

Aksel Kristoffer Olsen gikk den første runden seks slag under par, og tok dermed en tidlig ledelse i herreklassen av Norgesmesterskapet på Borrebanen i Vestfold. Den ga han aldri fra seg, og cruiset inn til NM-gull, sju slag foran Vetle Marøy og Knud Krokeide på delt andreplass.

Olsen brukte totalt 276 slag på de fire rundene rundt Borrebanen, noe som er hele 16 slag under par. Det var det ingen av motstanderne som var i nærheten av, og Stavanger-golferen kunne slippe jubelen løs etter å ha gått dagens runde fire slag under par.

Wold vant med åtte slag

Situasjonen var ganske lik for Marthe Wold i helgen også. Hun lå på andreplass etter første dag, ett slag bak lederen da. Etter to dager var hun i delt ledelse, og derifra og inn var det aldri tvil om hvem som skulle vinne.

Med tre slag under par på dagens avsluttende runde, brukte hun totalt 284 slag på de fire rundene på årets NM-bane. Det gjorde at hun ble Norgesmester med god margin, da Renate Grimstad på andreplass havnet hele åtte slag bak Wold som avsluttet turneringen åtte slag under par.

RA kommer tilbake med reaksjoner.