Viking

Nok en Viking-spiller med tilbakefall

Sond­re Bjørshol var noen uker unna et come­back i Viking-drak­ten. Et­ter å ha trent med ball en stund har høy­re­bac­ken nå slått opp ska­den igjen.

Følg RA Sporten på Facebook!

Sond­re Bjørshol im­po­ner­te man­ge på høy­re­bac­ken for Viking i fjor. Han var av man­ge reg­net som en av Eli­te­se­ri­ens beste i sin po­si­sjon.

I år har han vært ska­det hele se­son­gen. Det er en lys­ke­ska­de som har holdt Stavanger-gut­ten til­ba­ke fra å spille. 
Nå må han finne seg i nye uker på si­de­lin­jen.

– Det ble kan­skje litt mye på for kort tid. Vi økte tre­nin­gen grad­vis for å unn­gå nett­opp det, så jeg vet ikke hvor­for det skjed­de, sier Bjørshol.

– Hvor­dan er det for deg å slå opp ska­den når du be­gyn­te å nær­me deg et come­back?

– Det er vel­dig kje­de­lig. Jeg skul­le gjer­ne vært ute på ba­nen og bi­dratt for laget. Nå får jeg ikke gjø­re det, og må bare fort­set­te og trene bra, sier Bjørshol.

Bjørshol hå­per det bare en noen uker eks­tra det er snakk om. Han vet ikke hvor len­ge det er snakk om å være på si­de­lin­jen.

Nå skal han nok en gang be­las­te tre­nin­gen grad­vis for å kom­me seg til­ba­ke.

LES OGSÅ: Viking-legende: – Kam­pen mot Aa­le­sund blir som en cup­fi­na­le!

Likt som Hove

Det­te skjer sam­ti­dig som Ru­nar Hove ny­lig slo opp sin ska­de.

Han har vært ute med ska­de si­den han gikk av ba­nen mot Mjøn­da­len. Da had­de han på­dratt seg en strekk­ska­de på bak­si­den av lå­ret.

Han ble tes­tet for se hvor nær­me han var fra et eventuelt come­back. Da ble skaden slått opp igjen.

Den ska­den har gjort at den unge for­sva­re­ren, Hen­rik Hegg­heim, har tatt midt­stop­per­plas­sen. 19-år­in­gen har im­po­nert vold­somt og har vært blant Vi­kings beste spil­le­re så langt.

LES OGSÅ: Løkberg forlot banen tidlig

Noen tilbake

Viking har slitt enormt med ska­der den­ne se­son­gen. Even Østensen, Ru­nar Hove, Sond­re Bjørshol, Iven Austbø, Jefferson De Sou­za, og Yann-Erik de Lanlay har alle slitt len­ge med ska­der.

Rik­tig nok er «Yan­ni» til­ba­ke og har vært på ba­nen de to siste kam­pe­ne. Også de Sou­za har vært i trop­pen igjen.

LES OGSÅ: Dette sa Berisha etter tapet

Mer fra Dagsavisen