Sport

Dette sier Viking-talentet om framtiden

Harald Nilsen Tangen fortsetter å imponere i OBOS-ligaen, men kortidslånet går snart mot slutten.

Følg RA Sporten på Facebook

Mens Viking ikke får spille kamper før 27. oktober etter Berishas positive koronatest, er det en Viking-eiendom som fortsatt får spille fotball.

Viking-utlånte Harald Nilsen Tangen (19) fortsetter nemlig den gode formen på utlån i Åsane. Lørdag var han tilbake i Rogaland, nærmere bestemt i Sandnes - på nye Øster Hus Arena.

– Jeg liker alltid å spille mot Sandnes Ulf, sier Nilsen Tangen til RA.

– Sist jeg møtte de i OBOS-ligaen scoret jeg to mål. Lørdag ble det ingen mål, men det var gøy å spille mot nabobyen igjen.

LES OGSÅ: Slik tror han formen til Viking-spillerne vil påvirkes av karantene

Låneavgalen utgår snart

Lysluggen har så langt scoret to mål på ni kamper for de oransjekledde. Han får spille omtrent hvert eneste minutt, men nå går oppholdet mot slutten.

Da 19-åringen signerte låneavtalen var planen at han skulle være i Åsane i en måned. Deretter ble det utvidet med én måned ekstra.

– Vi har ikke snakket om framtiden enda, men vi skal diskutere hva som skal skje videre mot slutten av måneden. Det kan godt være at det blir forlenget sier Nilsen Tangen.

– Hva har du selv lyst til?

– Slik som det er nå har jeg lyst å bli værende. Jeg trives veldig godt i rollen min, og jeg får ballen mye. Det er da jeg er best, slår Nilsen Tangen fast.

Unggutten har tidligere uttalt at han har som mål å spille i Eliteserien.

LES OGSÅ: Denne agenten har Viking-juvelen fått seg

Mer fra Dagsavisen