Viking tar virusgrep før RBK-kampen

Det høye smittetrykket i Stavanger-området gjør at Viking strammer kraftig inn smittevernregimet rundt lagets kamper i Eliteserien.

Følg RA Sporten på Facebook!

Det opplyser klubben på sine nettsider fredag.

«Det er høyt smittetrykk i regionen vår for tiden, og kraftige tiltak settes inn for å styrke smittevernet rundt oss», heter det i en uttalelse.

Klubben peker videre på at alle som kommer på kamp skal føle seg trygge. Derfor innføres en rekke tiltak for å unngå smittespredning blant publikum.

LES KOMMENTAR: Et skifte som kan ha kostet 

Samtlige tilskuere vil i tiden få målt feberen ved ankomst til klubbens hjemmebane. I tillegg blir det gratis utdeling av munnbind til alle som ønsker det. Alle Vikings verter og støttepersonell på arenaen vil benytte munnbind.

Fredag gikk det også ut en e-post til pressen om at det er påbudt med munnbind for media som dekker kampen.

Videre vil publikum bli henvist til å sitte på oppmerkede seter på tribunen. Mellom hvert benyttet sete står to seter tomme. Det legger også opp til én tom rad mellom hver rad som er i bruk.

«Publikum blir oppfordret til å sitte igjen på setet sitt fram til speaker og/eller verter gir signal om at man kan forlate arenaen», skriver Viking videre.

LES OGSÅ: - Det eneste vi lyktes med var å spare folk

Klubben oppfordrer også alle som skal på kamp til å kjøre bil for å unngå bruk av kollektivtransport. Som et ledd i dette blir det stilt gratis parkeringsplasser til disposisjon.

LES OGSÅ: To Viking-ansatte smittet av korona