Sport

Trekker enda flere permitteringer tilbake: – Nærmer oss normal aktivitet

Daglig leder Eirik W. Henningsen i Viking kunne fra tirsdag ta i mot flere ansatte tilbake etter permittering.

Følg RA Sporten på Facebook!

Mandag kom RA med nyheten om at Viking FK og Erik Nevland hadde kalt tilbake fire av sine heltidsansatte trenere fra permisjon. Det hadde de vært siden 20. mars.

Nå følger også elitedelen av klubben etter.

Vi justerer også permitteringene ettersom vi igjen er i gang med aktivitet for akademilagene våre. Alle hovedtrenerne er fra tirsdag av tilbake i hundre prosent jobb, sier daglig leder Eirik Henningsen i Vikings AS til RA.

LES OGSÅ: Så mange permitteres i Viking

20. mars ble alle akademitrenerene lønnet av AS varsel om permittering. Det var snakk om både full permittering og delvis. Totalt var 18 AS-ansatte rammet.

Flere av elitetrenerne rundt akademiet til Viking er ikke ansatt i fulle stillinger, men flere av disse får også gå tilbake på jobb i reduserte stillinger nå.

Vi gjør justeringer på permitteringsgraden til flere av disse. Det skjer ettersom det ble åpnet for organiserte treninger med restriksjoner. At vi igjen nærmer oss normal aktivutet er en grei måte å si det på, sier Henningsen.

Når det igjen kan trenes helt som normalt ventes det ytterligere presiseringer på fra regjeringen og helsedirektoratet i starten av mai.
Foreløpig er kontakt forbudt. Avstand må være på to meter og større grupper en fem er forbudt.

LES OGSÅ: Nå kaller Viking FK fire tilbake fra permisjon

Mer fra Dagsavisen