Sport

Ti lokale jenter på talentleir

Ti av de beste talentene blant jentene i regionen fikk prøve seg på Equinors talentleir for fotballspillere i Porsgrunn.

Følg RA Sporten på Facebook!

Blant talentene er søstrene Vilde Bakke-Andersen (16) og Ella Bakke-Andersen (15) som begge spiller på Viking. Vilde forteller at det har vært krevende å finne motivasjonen de siste månedene, men at det har hjulpet masse å ha søsteren som treningspartner.

−  Det er alltid stort og motiverende å bli tatt ut til Equinor Talentleir, og det motiverer meg til å trene enda mer. Den siste tiden har jeg blitt enda mer kreativ på treningsfronten med de begrensningene som har vært, og sammen med Ella har vi trent mye forskjellig, sier Vilde Bakke-Andersen fra Viking.

LES OGSÅ: Heggheim med ny kontrakt

Til vanlig arrangeres talentleirene for gutter og jenter i juni. På grunn av koronaviruset er det blitt utsatt til august.

Fotballskolen er en del av Equinors «Morgendagens Helter».

LES OGSÅ: Talentleiren for gutter

Dette er de lokale jentene som deltok:
Anneli S. Chanthavong  (Forus og Gausel), Julia Ovidia Hals (Hinna), Silje Skaara Helgesen (Viking), Vilde Bakke-Andersen (Viking), Ella Bakke-Andersen (Viking), Helle Aune (Viking), Maria Sandvik (Viking), Silje Bjåstad (Sandnes Ulf), Tilja Ellingsen (Klepp) og Linneah Olausson Tveit (Ålgård).

LES OGSÅ: Berntsen etter poengdelingen i bunnoppgjøret

Mer fra Dagsavisen