Sport

Stegavik fullroser spillerne

I fjor kom Sola fullstendig skjevt ut og vant knapt en kamp før jul. Etter seier i andre serierunde tar den nye treneren Steffen Stegavik fram superlativene.

Følg RA Sporten på Facebook!

Etter en hederlig innsats mot suverene Vipers i premieren på hjemmebane var Rælingen borte definitivt tilbake til hverdagen for Sola. Forskjellen var bare at de taklet det bedre enn i fjor.

De gule og svarte vant 26–32 og hadde full kontroll fra avkast.

– Dette var veldig bra! Vi startet kampen godt og traff omtrent på alt vi hadde avtalt. Jentene responderte helt sinnssykt bra. De første ti minuttene våre var bedre enn de første ti mot Vipers også, sier Stegavik til RA.

LES OGSÅ: Se bilder fra sesongens første Sola-kamp

Sola, i scoringsprotokollen stort sett anført av kona Camilla Herrem og Kristiane Knutsen, roet så litt ned. Til pause ledet de med fire.

– Hadde jeg vært spiller ville jeg kalt fortsettelsen en kontrollerende kamp. Som trener var det mer frustrerende å se på. Men vi har kontroll hele kampen. Dette var veldig godt gjennomført av jentene. Rælingen var aldri nærmere enn tre mål, sier Stegavik.

– Hvor gode er Rælingen i år?

– Det er vanskelig å si, men i utgangspunktet er dette et lag vi skal slå i forhold til målet vi har satt oss. Derfor var det også veldig godt å se av vi gjorde det og vant såpass greit, avslutter treneren.

Målet er for øvrig plass i sluttspillet.

LES OGSÅ: Vil se grisespill i Åsenhallen

Kampfakta:
Håndball, eliteserien kvinner
Rælingen – Sola 26–32 (13–17)
Marikollhallen
Sola: Esmeralda Fetahovic, Johanna Fossum – Guro Berland Husebø, Martine Wolff 4 (1), Frøydis Seierstad Wiik 2, Maja Magnussen 1, Kristiane Knutsen 7, Kristina Novak 3, Martha Barka, Malin Holta 6 (3), Mia Westgaard, Emilie Andreassen Hamre, Hege Holgersen Danielsen, Camilla Herrem 8.

Mer fra Dagsavisen