Sport

Sola har hentet ving med landslagserfaring

Sola Håndball fortsetter å styrke laget inn mot den kommende sesongen.

Bilde 1 av 2
Følg RA Sporten på Facebook!

Onsdag ettermiddag ble Maja Magnussen presentert som ny Sola-spiller. Den 22 år gamle høyrekanten kommer fra spill i Byåsen. Kontrakten har en varighet på to sesonger.

– Hun er et stort talent, og har vært med på diverse landslag, sier daglig leder i Sola, John Harald Kåsen, til RA.

LES OGSÅ: Henter opp spiller fra egne rekker

Magnussen selv befinner seg for tiden på visninger i nærområdet. Den nye treneren, Steffen Stormo Stegavik, var mye av grunnen til valget hennes.

– Jeg ønsket å få en ny start etter fem-seks år i Byåsen. Jeg trenger mer spilletid, og synes at Stegavik virker som en god trener. Han har erfarning som spiller på høyt nivå, og vet hva det går i. Jeg har troen på Sola som lag, og tror at laget er bedre enn på tabellen. Alle er gode individuelt, så vi trenger kun å få bedre samspill. Vi kan kjempe bra i eliteserien, sier Magnussen.

LES OGSÅ: Markedssjef med kretsrekord

Kåsen beskriver en ambisiøs spiller som slutter seg til Sola-troppen.

– Hun har landslagsambisjoner. Vi fikk et lite tips via ei på laget om at hun var interessert. Vi er ekstremt godt fornøyd med å få henne på plass. Hun har 90 kamper for Byåsen, som er et godt lag. Vi føler oss kraftig forsterket på den posisjonen nå.

LES OGSÅ: Sola-treneren om snop, kona og påske

Også lagets trener har vært interessert i å sikre seg den tidligere Byåsen-vingen. Kåsen erkjenner at hun har vært på klubbens ønskeliste en stund.

– Vi har tenkt lenge på henne. Hun er en spiller som Stegavik har veldig sansen for. Hun er ung og har store ambisjoner, slår Kåsen fast.

LES OGSÅ: Solas psykologistudent har det travelt

LES OGSÅ: To spillere ut, hentet ny keeper 

Mer fra Dagsavisen