Sola fosser videre i tetkampen

Camilla Herrem og Solas strålende innledning på sesongen bare fortsatte søndag.Overraskelseslaget i Rema 1000-ligaen så langt kjørte over Oppsal på bortebane og vant til slutt 32-24.

Følg RA Sporten på Facebook!

Til pause ledet Steffen Stegaviks mannskap med 18-11.

Toppscorer og den store eneren hos de gule denne gangen var superstjernen Camilla Herrem med hele ni scoringer fra vingen.

Kristiane Knutsen 5, Malin Holta 6 (4), og Kristina Novak 5 bidro også flittig i målprotokollen.

LES OGSÅ: Viking om protesten: - Håndballkamper skal avgjøres på banen

Seieren tok Sola opp på 12 poeng på de første åtte kampene denne sesongen. Med det ligger de på tredjeplass på tabellen. Laget er likt med Vipers og Storhamar, men de to ubeseirede topplagene har spilt to kamper færre enn Sola.

Uansett betyr seieren at laget fosser videre i jakten på sluttspill - og det som vil være en svært overraskende medalje i serien.

Motstander Oppsal ligger nest sist med to poeng.

LES OGSÅ: Derfor har det snudd fullstendig for Sola

Etter flere år som jojo-lag, og med mange skuffende resultater, har det for alvor snudd for Sola denne sesongen.

Toppscorer Malin Holta pekte tidligere denne uken blant annet på den nye treneren Steffen Stegavik som en av hovedgrunnene.

– Jeg tror det spiller inn at han nettopp har spilt selv. Han vet hvordan vi tenker. Så var han en smart playmaker. Det tas med inn i vårt spill. Steffen legger enormt stor vekt på kollektivet. Vi skal være gode i angrep og ikke ta den første og beste sjansen. Det ligger en plan bak her. Det har kanskje manglet litt før, sa Holta til RA.