Slik var Viking - Odd

Viking gikk på en hjemmesmell mot Odd, etter en sen scoring mot. Hvordan kampen var kan du se her.

Bilde 1 av 2

Følg RA Sporten på

95. min. Kampen er slutt. Viking går på sitt fjerde tap denne sesongen. Viking forbedret seg kraftig i 2. omgang, men det holdt ikke.

94. min.: Odd får frispark på egen halvdel. De har ingen hastverk for å ta det.

93. min.: Klokken tikker og går på SR-Bank Arena for Viking.

91. min.: Mååååål. 1-2. Odd scorer mot spillets gang. Henrik Heggheim gir bort ballen. Kasper Lunding Jakobsen skjærer inn og skrur ballen i krysset.

90. min.: Det legges til fire minutter.

90. min.: Spillerbytte for Odd. Ut Kitolano, inn kommer Bakenga.

90. min.: Vevatne gir bort ballen, men Viking vinner den tilbake. Litt rotete nå.

88. min.: Viking presser høyt i sluttminuttene nå.

84. min.: Auklend får frispark mot seg. Ikke fornøyd med den dommeravgjørelsen.

83. min.: Viking kjører nå. Samtlige Odd-spillere på egen halvdel.

82. min.: Høiland får lagt ned høyt i banen. Spiller ut til høyre, men Odd vinner tilbake ballen.

81. min.: Arild Østbø slår langt på Auklend. Optimistisk.

80. min.: Vikstøl blokkerer noe som kunne blitt farlig for Odd.

79. min.: Bytyqi avanserer framover og skafferet hjørnespark. Ibrahimajs hjørnespark blir headet ut. Ender i keeperutspark.

77. min.: Løkberg ligger nede og vrir seg i smerte. Løkberg prøver å senke overgangen til Odd, men ender opp med å lande kjært. Må byttes ut. Inn for Løkberg kommer Nilsen Tangen.

76. min.: Sebulonsen vender spillet til Auklend. Unggutten spiller en nydelig pasning til Høiland, men det blir ingenting ut av det.

74. min.: Bytyqi prøver seg på en frekk lobb fra 20 meter. Avslutningen går utenfor.

72. min.: Viking bytter inn Tommy Høiland. Kommer inn for Veton Berisha. Ikke fått til mye i dag angrepsspilleren.

72. min.: Odd forsøker å spille i det lille bakrommet Viking etterlater seg. Svakt forsøk.

71. min.: Viking tvinger Odd til å slå langt med det høye presset.

71. min.: Odd legger inn hardt og lavt, men dommer blåser for offside.

70. min.: Torsteinbø blir for ivrig og får frispark mot seg høyt i banen.

68. min.: Odd byttte. Nordkvelle kommer inn for Filip Jørgensen.

67. min.: Viking får innkast helt nede ved egen dødlinje.

66. min.: Auklend har vært frisk etter han kom inn. Er framoverrettet og tørr å utfordre.

64. min.: Berisha får ballen ute til venstre. Etter litt klabb og babb får Løkberg avsluttet. Langt over mål.

62min.: Måååååål! 1-1 Viljar Vevatne scorer etter et innoverskrudd frispark fra Bytyqi. Knallhard heading i lengste hjørnet. Fortjent etter hvordan 2. omgang har startet.

60. min.: Sondre Auklend kommer inn for Joe Bell. Ingen storkamp av New Zealanderen. Odd gjorde også et dobbeltbytte. Kachi og Bakenga kommer inn for Rashani og Markus Kaasa.

59. min.: Viking langt bedre nå. Trykker på for en utligning.

58. min.: Pause i spillet. Dommeren setter igang igjen.

57. min.: Viking kombinerer langs venstre. Ibrahimaj får skutt, men avslutingen blir reddet på strek!

56. min.: Sebulonsen gjør en kjempeinnsats og stopper en farlig Odd-kontring.

55. min.: Frispark til Viking. Det tas hurtig. Joe Bell med skudd fra 18 meter. Det er nære et skudd i krysset for Bell.

54. min.: Odd kjemper seg opp på høyresiden. Viking vinner tilbake ball.

53. min.: Hjørnespark Viking etter innlegg av Ibrahimaj. Ender i null og niks.

53. min.: Berntsen i ferd med å ta grep nå. Tommy Høiland og Sondre Auklend sendt i oppvarming.

52. min.: Bytyqi har åpnet 2. omgangen friskt.

51. min.: Hjørnespark Odd. Torsteinbø klarerer.

50. min.: Joe Bell mister ball rett utenfor egen 16-meter. Viking vinner tilbake ballen og setter igang en kontring. Bytyqi med en flott innlegg, men det blir ingen avslutning.

48. min.: Torsteinbø spiller ball i bakrom mot Bytyqi. Sistnevnte rekker akkurat ikke ballen.

46. min.: Enorm Viking-sjanse. Zymer vinner ballen høgt, og avanserer framover. Får et dårlig touch i det avgjørende øyeblikket, så Rossbach reddet til corner. Hjørnesparket fører ikke til noe som helst.

46. min.: Kampen er i gang igjen.

1 omgang:

48. min.: Dommer blåser til pause. Fryktelig omgang av Viking. Åpnet bra de første 15 minuttene, derfra har bortelaget dominert kampen.

48. min.: Bytyqi får ballen langs venstresiden, men spiller ballen rett ut. Utspill fra keeper for Odd.

46. min.: Vevatne med en fin ball til Bytyqi. Det ender i ingenting.

45. min.: Lagt til tre minutter på SR-Bank Arena. Svak omgang for Viking.

45. min.: Hjørnespark for bortelaget. Odd har mye ball nå.

43. min.: Vikstøl får lagt inn til Ibrahimaj. Headingen går utenfor mål.

41. min.: Frispark midt på banen for Viking. Ballen ender på det bandasjerte hodet til Vikstøl, men headingen blir for slapp.

40. min.: Østbø med strålende reaksjonsredning. Lauritsen skyter i nærmeste hjørnet, men keeperen holder skuddet.

39. min.: Viking har ikke klart å opprettholde det høye presset de hadde de første 20 minuttene av kampen.

36. min.: Ny feilpasning helt upresset av Bell. Får ut frustrasjonen med en hard takling på Birk Risa. Meget heldig som unngår kort der.

35. min.: Joe Bell med et forferdelig balltap på midtbanen. Fryktelig unøyaktig fra hjemmelaget i øyeblikket.
33. min.: God redning av Østbø. Lauriten kommer alene etter feil av Heggheim. Går til hjørnespark. Det ender i ingenting.

32. min.: Viking henger ikke sammen i det hele tatt. Odd har tatt fullstendig over. Mange unødvendige balltap.

31. min.: Ibrahimaj kommer til innlegg, men det blir for langt. Ender i keeperutspill.
30. min.: Publikum er misfornøyd med at Odd får frispark midt på banen i en 50/50 duell.
29. min.: Strålende innlegg av Bytyqi. Torsteinbøs heading går over mål.
28. min.: Viking kontrer, men Odd får stoppet kontringen i siste liten.
27. min.: Odd kombinerer langs venstre, ender i innkast.
26. min.: Odd mer med i kampen nå.
25. min.: Odd med frispark i god posisjon. Skuddet går langt over mål.

24. min.: Bra sjanse for Odd. Sebulonsen retter opp egen feil og gir til corner. Østbø bokser ut hjørnesparket.

22. min.: Vikstøl har fått ett kutt. Er tilbake på banen med bandasje på hodet.
21. min.: Bra kombinasjonspill av Viking. Bytyqi får avsluttet, men skuddet går over mål.
20. min.: Kampen er i gang igjen.
19. min.: Voldsomt sammenstøt mellom Vikstøl og Odd-spiller Lauritsen. Venstrebacken får fryktelig vondt.  Det er hode mot hode. Vikstøl får hjelp av medisinsk personell.

17. min.: Mååååål0-1. Odd scorer på et fantastisk innlegg, litt skrått langt ute på banen. Midtstopperne til Viking klarer ikke å plukke opp storvoskte Tobias Lauritsen. Mot spillets gang.

16. min.: Vikstøl rydder unna til innkast.
15. min.: Fartsfull start på kampen. Viking best til nå.
14. min: Sinnsyk takling av Torsteinbø langs dødlinjen. Ibrahimaj er centimetere unna å sette innlegget. Vikings andre store sjanse.

13. min.: Vikstøl header ut Odds hjørnespark.

12. min.: Viking er kontante i presspillet. Bytyqi er nære å stjele ballen fra keeper Rossbach.

11. min.: Kast for Viking langs høyresiden.
9. min.: Mange frispark for Odd på Vikings venstreside i åpningsminuttene. Ender i offside.
8. min.: Løkberg prøver enda en stikker i bakrom. Denne gangen blir pasningen for hard.
7. min.: Østbø holder frisparket og setter i gang tidlig.
6. min.: Sebulonsen lager frispark i lik posisjon som forrige frispark.
4. min.: Frispark for Odd.
3. min.:  Hjørnesparket førte ikke til noe som helst.

2. min.: Nydelig stikker fra Vevatne, men Bytyqis skudd går i tverligger og ut. Skuddet går via keepers hånd.

1. min.: Kampen er i gang.