Sport

Slik skal Oilers slå VIF

Oilers gjes­ter Vå­ler­en­ga tirsdag. Spil­le­ren med flest po­eng mot ho­ved­stads­laget er klar på hva som må klaffe for sei­er.

Følg RA Sporten på Facebook!

Dan Kis­sel (33) har pluk­ket med seg seks mål­po­eng på fire kam­per mot VIF den­ne se­son­gen. Tirsdag er siste opp­gjør mot Vå­ler­en­ga i se­rie­spil­let. Kis­sel er for­be­redt på hva som ven­ter Oilers i Fu­ru­set Fo­rum.

Tøff bor­te­kamp

– Vi vet hvor­dan de spil­ler. De er de­fen­si­ve, og har en god mål­vakt. Det er en tøff bor­te­kamp for oss. Vi har kun vun­net med ett mål der tid­li­ge­re i se­son­gen. Vi vet hva vi kan for­ven­te, og håper å ta de sjan­se­ne vi får, sier Kis­sel til RA.

LES OGSÅ: Søberg ordnet bamseregn

Tung pe­ri­ode

Det ble et surt over­tids­tap mot se­rie­to­er Stor­ha­mar for halv­an­nen uke si­den.

Et­ter det har Oilers tapt mot se­rie­jum­bo Grü­ner og vun­net mot Stjernen. Kam­pen mot Fredrikstad-laget ble utro­lig jevn. Kis­sel er for­nøyd med når den­ne pe­ri­oden kom.

– Vi har fått en li­ten tøff pe­ri­ode, det kom­mer hver se­song. Nå var vi hel­di­ge nok til å ha av­gjort se­rie­mes­ter­ska­pet før det inn­traff. Det er bra. Nå må vi leg­ge det bak oss og jobbe med den kom­men­de kam­pen, sier Kis­sel.

Han lar in­gen være i tvil om hva laget øns­ker mot Vå­ler­en­ga.

– Vi håper å vin­ne, slår Kis­sel fast.

LES OGSÅ: Oilers-trener fikk pucken i hodet

Mer fra Dagsavisen