Sport

Slevelands første scoring for Sandnes Ulf: – Stort

Sandnes Ulfs Chris Sleveland debuterte i OBOS-ligaen i september.

Følg RA Sporten på Facebook!

Den 23 år gamle midtbanespilleren fra Helleland tok steget til Sandnes Ulf i september. Da kom han med erfaring fra PostNord-ligaen (nivå tre) med EIK.

I onsdagens kamp fikk han hull på byllen med sin første scoring på nivå to. Den kom mot Stjørdals-Blink og var med på å sikre nødvendige poeng i kampen om opprykkskvalifisering.

– Det var stort det, men enda bedre å melde seg på i toppstriden. Det går fra nedrykkstrid til toppstrid, sier Sleveland til RA.

LES OGSÅ: Derfor mener Landro det har snudd

Snudd

For de lyseblå var det en vanskelig periode i høst, med mye motgang. Trener Steffen Landro uttalte til RA etter onsdagens seier mot Stjørdals-Blink at han mente laget hadde fått for dårlig betalt. Nå står plutselig laget på Øster Hus Arena med syv poeng på de tre siste kampene.

– Hva er det som har skjedd?

– Vi innså kanskje alvoret, sier Sleveland.

LES OGSÅ: Slik var kampen

Våt bane

Kampen mellom Sandnes Ulf og Stjørdals-Blink ble spilt på et veldig vått kunstgress. Det mener 23-åringen gjorde forskjellen på lagene mindre.

– Hadde det vært bedre forhold ville forskjellen vært større. Vi er bedre enn dem, men det viser ikke like godt med sånne forhold, sier Helleland-gutten.

LES OGSÅ: Ulf-profil mister resten av sesongen

Mer fra Dagsavisen