Sjekk stemningen i Spektrum

Cupfinale er mer enn bare selve fotballkampen søndag. Slik så det ut da tusenvis av Viking-fans samlet seg i Oslo Spektrum lørdag kveld.

Det største arrangementet i helgen, sett bort fra finalen, er definitivt Vikings cupfinaleshow i Oslo Spektrum.

Klubben skulle opprinnelig holde dette i Rockefeller, men etter å ha blitt utsolgt på to minutter leide de Spektrum.
– Spektrum er nå satt opp med tanke på rundt 5000 gjester, men det er fortsatt ledige plasser. Vi kommer også til å selge billetter i døren, sier markedssjef Kjartan Salvesen i Viking til RA.

Kapasiteten i storstuen er på 8000.

Stavanger-fest

Dette showet vil ikke bare bli en Viking-fest, men også i stor grad en Stavanger-fest.

Av artister kommer Stavangerkameratene, Leif og kompisane, Kriminell Kunst & Isabell, Frode Rønli og andre. Morten Abel stiller også skal blant annet dra til med «Tore Tang» og «Me to går alltid aleina».

KOMMENTAR: Han vandrer mot mørkeblå udødelighet

Av gjester som dukker opp er Benny Lennartsson, Erik Thorstvedt, Thomas Pereira, Aslak Sira Myhre og Mímir Kristjánsson – på toppen av spillerne.

At salget av billetter til showet har stanset litt opp mener Salvesen har litt med at det er en grense – samtidig som Viking ikke har trykket på mer med info grunnet serieavslutningen.

– Men vi håper så mange som mulig dukker opp. Dette blir en opplevelse for livet og det legges mye ressurser i det, sier han.

LEDER: Vikings store triumf

Salvesen tror også mange flere vil dukke opp når de finner ut at de ikke kommer inn på byens utesteder med supporterutstyr.

– Det er vår erfaring. Da er det bedre å være seg selv blant sine egne.

Showet i Spektrum startet 19.00.