Sport

Sjekk hvem som er på is igjen

Seks uker etter ankelbruddet har Oilers kanskje største stjerne snøret på skøytene igjen.

Følg RA Sporten på Facebook!

Oilers kanskje viktigste spiller David Morley legger ikke skjul på at dette var viktig med to kamper igjen før sluttspillet starter.

– Dette var utvilsomt et stort steg for meg. Ikke minst mentalt. Det tar på å være i styrkerommet så lenge. Nå får jeg i det minste være med gutta å komme litt i gang, sier han til RA.

LES OGSÅ: Derfor vraket Bjorkstrand andre klubber for å bli i Oilers

Ikke med i åpent spill

Ankelen hans brakk i toppoppgjøret mot Storhamar. Planen har hele tiden vært å rekke sluttspillet.

– Jeg spente på skøytene for første gang litt forrige uke, men da var jeg bare for meg selv og testet litt ut. I går og i dag har jeg vært med laget på første del av treningen. Foreløpig er det ikke snakk om å delta i åpent spill, forteller poengmaskinen.

Såpass har legene gitt grønt lys for, men når han er tilbake for full vet han ikke.

– Det er selvsagt noe jeg ønsker å finne ut av selv også, men ingen kan gi et godt svar. Det tar den tiden det trenger, sier Morley.

Han vet godt at han trenger all tiden han kan få for å komme i form etter seks og en halv uke uten å ha vært på is.
Nærværet hans er også sårt savnet. Spesielt i overtall har Oilers ikke vært i nærheten av det nivået de hold da en Morley i kalasform styrte.

Kapteinen gjør comeback mot Narvik

29-åringen har for øvrig signert en ny avtale i tiden han har gått skadet. Han har bundet seg til klubben også neste år med en gjensidig opsjon på å spille for Oilers også i 2021/2022-sesongen dersom partene ønsker det.

For øvrig er også Kristian Forsberg tilbake i spill. Kapteinens skade er nå helt leget. Markus Vikingstad er også klar igjen etter skade.

– Skaden er fin og jeg spiller mot Narvik på torsdag, sier Forsberg til RA.

Mer fra Dagsavisen