Sport

Sesongens andre tap: – Nå skal vi få trent godt

Mot Storhamar ble det tap for Sola Håndball. Serietoeren vant til slutt 33-26 i Boligpartner Arena.

Følg RA Sporten på

Storhamar tok ledelsen fra start, og beholdt den ut hele kampen. Avstanden ble etter hvert for stor til at Sola hadde en reell mulighet å komme tilbake. Likevel klarte Sola å holde det gående til siste slutt.

I pausen tok Sola-trener Steffen Stormo Stegavik ordet.

– Det var viktig for oss at avstanden ikke skulle bli større. Dessverre møtte vi et bedre lag som var mye friskere enn oss i starten. Det er naturlig når vi spiller vår fjerde kamp mot god motstand på kort tid. Jeg fryktet de hadde mer krefter, og de løpte over oss i starten. Dette er laget som er nærmest Vipers, og de eneste som kan utfordre dem. Det er ikke en kamp vi skal vinne på papiret, sier Steffen Stormo Stegavik til RA.

LES OGSÅ: Se bilder fra sesongens første Sola-kamp

Nå er det elleve dager til neste kamp. Da venter Flint hjemme i Åsenhallen for Stegaviks lag. Den relativt lange treningsperioden vil gjøre godt etter et enormt tett kampprogram siden serien startet mot Vipers 29. august.

Det gir mulighet til forbedring både offensivt og defensivt.

– Nå skal vi få trent godt. I perioden vi har hatt nå har vi nesten ikke hatt mulighet å trene vanlig. Nå kan vi rette på ting og trene på det vi hadde lyst å bruke mer tid på før seriestart. Det skal bli godt å få en treningsperiode. Nå skal vi få litt mer tempo. Vi får også finpusset på det vi har. Nå i det siste har det vært mest brannslukning, sier Stegavik.

Malin Holta ble nok engang Solas mestscorende spiller, med seks mål mot Storhamar. Camilla Herrem og Maja Magnussen leverte fem mål hver fra henholdsvis venstre- og høyrevingen.

LES OGSÅ: Solas nye keeper viste klasse mot Molde

Mer fra Dagsavisen