Sport

Sandnes Ulfs nye spiller går inn i det kjente

NAVN I NYHETENE: Adnan Hadzic (21) ble Sandnes Ulf-spiller fredag og debuterte mandag. Det er likevel ikke helt ukjent for ham.

Følg RA Sporten på Facebook!

Hvem: Adnan Hadzic (21)

Hva: Fotballspiller som ble hentet på lån til Sandnes Ulf, fra Start, fredag. Debuterte for sitt nye lag mandag.


– Debuten din for Sandnes Ulf er gjennomført, bare tre døgn etter du ble klar for klubben. Hvordan var det å debutere på Øster Hus Arena?
– Det var helt fantastisk! Jeg er blitt godt tatt imot av mine medspillere.

LES OGSÅ: Dette sier Landro om den ledige Brann-jobben

– Første kampen din er mot topplaget Ranheim i OBOS-ligaen, og dere vinner 2–1. Hva sier det deg om moralen i laget og det du har kommet til?
– Slik jeg har forstått det er moralen veldig bra. Nå kom jeg rett inn, med kun én treningsøkt. Vi vet at vi er gode nok, og alle stoler på hverandre. Det er grunnen til at vi fikk det resultatet mot Ranheim.

– Hva tenkte du da forespørselen om utlån til Sandnes Ulf kom?
– Når det ikke går helt som man ønsker i klubben man er i må man prøve noe nytt. Sandnes Ulf er et bra lag, og det er en fin mulighet for meg. Jeg får bare gi alt jeg har, så blir det bra.

LES OGSÅ: Slik var kampen

– Hvor lenge blir du utlånt til Sandnes Ulf?
– Avtalen vi har nå går fram til midten av september.

– Sandnes Ulf er kjent for å spille 3-5-2 under Steffen Landros ledelse. Det er en formasjon som er ukjent for mange fotballspillere. Er det helt nytt for deg, eller har du noen gang tidligere vært med på å spille den formasjonen?
– Jeg spilte det i OBOS-ligaen med Start. Det var under Kjetil Rekdal. Under hele oppkjøringen den sesongen der spilte vi inn den samme formasjonen.

LES OGSÅ: Nå synes han fotball er gøy igjen

– Hvilken bok har betydd mest for deg?
– Det er et godt spørsmål. Det blir kanskje Zlatan-boken som har betydd mest for meg.

– Hva gjør deg lykkelig?
– Alt som foregår rundt meg med familieliv og kjæreste. Den kjærligheten jeg får av dem, og den selvtilliten, er det som driver meg.

– Hvem var din barndomshelt?
– Jeg har alltid sett mye opp til fotballspilleren Miralem Pjanic. Han har jeg sett mye på, og studert nøye. Jeg er kanskje litt lik ham i spillestilen.

– Hva gjør du når du skeier ut?
– Da er det bare egentlig å slappe av. Da ser jeg serier og frigjøre tankene fra fotball, helt fram til jeg er klar til å ta det opp igjen.

– Hva er du villig til å gå i demonstrasjonstog mot?
– Det er et veldig godt spørsmål, det er noe jeg aldri har tenkt noe særlig på egentlig.

– Er det noe du angrer på?
– Ikke egentlig. Når jeg tenker meg om er det veldig lite jeg angrer på. Jeg ser på alt som en mulighet. Enten så går det, eller så går det ikke. Blir det problemer får jeg heller jobbe meg gjennom det.

– Hvem ville du helst stått fasti heisen med?
– Det hadde nok blitt min søster kanskje. Hun er alltid morsom å være med, og jeg tror vi hadde hatt det gøy om vi var innestengt i en heis sammen.

Mer fra Dagsavisen