Sandnes Ulf møtte Grorud: Slik var kampen

Med seier kan Sandnes Ulf komme seg tilbake på kvalikplass. Kamper følger du live her fra 15:30.

Bilde 1 av 6

Stillingen ble 3–1.

Andre omgang:

95. min.: Og der blåser dommeren av kampen. Sandnes Ulf bryter rekken på fire kamper uten seier.

93. min.: En svært overbevisende seier fra Ulfs side.

92. min.: Sandnes Ulf haler ut tiden.

90. min.: Det legges til fem minutter.

90. min.: God jobb av Vallotto når han vinner tilbake ball i det Grorud kunne skapt et farlig angrep.

88. min.: Sandnes Ulf får et keeperutspark. Kontrollerer det inn i det vi får høre at Mads Berg Sande er kåret til banens beste.

88. min.: Grorud kombinerer fint, men chippen inn i feltet blir for vanskelig.

86. min.: Det går mot Sandnes Ulf-seier i kveld.

85. min.: Grorud med et dobbeltbytte i sluttminuttene.

84. min.: Vallotto kommer inn for Tord Salte.

82. min.: Mål. 3–1. Falch redder straffen til Oscar Aga, men returen blir satt i mål.

81. min.: Straffe til Grorud!

79. min.: Falch får seg en smell, men er på beina igjen.

77. min.: Ari Mohr Jonsson har spilt på seg høy selvtillit i løpet av kampen. Har troen på alt han gjør.

75. min.: Sandnes Ulf har virkelig gitt valuta for pengene for de 200 oppmøtte. Har vartet opp med strålende angrepsspill og vært bunnsolide bakover.

73. min.: Mønsterangrep av Sandnes Ulf når Sleveland og Landu-Landu spiller vegg. Sistenevnte kommer seg fri og legger inn på Grødem som header rett på keeper. Stor mulighet!

72. min.: Tord Salte spiller ballen rett i beina på en Grorud-spiller. Bortelaget får kontret, men det blir avverget.

70. min.: Gult kort til Novak.

69. min.: Grorud med frispark i drømmeposisjon. Svakt forsøk av Preben Mankowitz.

68. min.: Sandnes Ulf med frispark på høyrekanten. Hadzic forsøker seg på ett frekt skudd/innlegg variant, men keeper redder.

66. min.: Det må nevnes at Mads Berg Sande har spilt en strålende kamp i sin hjemmedebut på Øster Hus Arena.

65. min.: Sleveland kommer inn for målscorer Kent Håvard Eriksen.

62. min.: Sandnes Ulf får frispark når Landu–Landu blir taklet i egen 16-meter.

60. min.: Grødem med et flott innlegg som treffer Kent Håvard Eriksen. Han får headet, men det blir litt for svakt. Guldbrandsen Viken redder.

57. min.: Jasmin Bogdanovic kommer inn for Christer Reppesgård Hansen.

55. min.: MÅÅÅÅÅL! 3–0! Ari Mohr Jonsson gjør et strålende forarbeid når han først kjører tunell på Groruds back. Deretter legger han inn ett millimeterpresist innlegg som Mads Berg Sande enkelt kan sette inn.

53. min.: Sandnes Ulf skal berømmes for å ha hatt et fantastisk presspill så langt denne kampen. Får Grorud til å se direkte svake ut.

52. min.: Tord Salte stopper det som kunne blitt en farlig Grorud-kontring når Adnan Hadzic mister ball høyt i banen.

50. min.: Sandnes Ulf ruller opp et fint angrep som ender med et hjørnespark til hjemmelaget. God jobb av Sødlund i forkant.

48. min.: Mads Berg Sande passerer en mann på høyrekanten. Han får lagt inn, men innlegget er alt for hardt og langt.

47. min.: Grorud har åpnet andre omgang best.

46. min.: Kampen er i gang igjen!

Første omgang:

45. min.: Det blir ikke tilleggsminutter i første omgang. Dommeren blåser til pause.

45. min.: Enorm innsats av Ari Mohr Jonsson som vinner ballen inne i Groruds sekstenmeter flere ganger. Det blir ikke noe sluttprodukt ved denne anledningen, men seansen beskriver virkelig omgangen. Sandnes Ulf har domniert fullstendig.

43. min.: Sandnes Ulf roer litt ned med ball nå. Kontrollerer alt på banen for øyeblikket.

41. min.: Sandnes Ulf fosser framover videre! Skaffer et hjørnespark som er nære og treffe Grødem.

37. min.: MÅÅÅÅÅL! 2–0!  Ulf-spillerne har kjempet godt og får betalt for det nok en gang. Andre Sødlund med et nydelig innlegg som Kent Håvard Eriksen header inn.

33. min.: Frispark til Ulf i fin posisjon. Blir ikke utnyttet.

33. min.: Sandnes Ulf har vært best på omtrent alt hittil i kveld. Grorud-spillerne får ikke til nevneverdig.

31. min.: Landu-Landu bryter fantastisk på midten, men han blir for optimistisk når han tar med seg ballen helt ned til dødlinjen. Det ender i keeperutspark.

29. min.: Grødem vender vekk en Grorud-spiller og avanserer framover. I farten blir han taklet, men dommeren lar spillet gå videre.

27. min.: Greit forsøk av Sandnes Ulf når Tord Salte finner Grødem i mellomrommet. Han forsøker å spille Mads Sande på direkte, men det blir for langt.

26. min.: Mye vind i Sandnes i dag, det har nok litt å si for laget i motvind.

24. min.: Grorud er farlig nære på en kontring når Ness får avsluttet, men Falch redder nok en gang enkelt.

23. min.: Sandnes Ulf får frispark på Groruds halvdel, men dødballen til Sødlund går rett i klypene på Guldbrandsen Viken.

21. min.: Sandnes Ulf har kontroll på kampen. Gjør noen enkle feil, men det har ikke blitt farlig hittil.

19. min.: Grorud får frispark i farlig posisjon, men Falch redder enkelt.

17. min.: MÅÅÅÅL! 1–0! Magnus Grødem får ballen av Andre Sødlund inne i 16-meteren. I velkjent stil vender han opp og setter ballen i stolpe og inn i mål!

15. min.: Frispark for Sandnes Ulf fra 35 meter.

14. min.: Retsius Grødem med flere nydelige detaljer utpå banen. Har flere Grorud-spillere som hiver seg etter han, men 22-åringen kommer seg ut av situasjonen med ballen. Herlig å se!

12. min.: Grorud har mangen trekk i laget, og kommer seg etter hvert opp på høyrevingen. Sandnes Ulf lager nytt frispark i farlig innleggsposisjon.

10. min.: Frispark for Grorud i bra innleggsposisjon. Falch kommer etter hvert ut og plukker enkelt.

8. min.: Det er stillingskrig på Øster Hus Arena nå. Kampen vipper fram og tilbake.

5. min.: Landro er illsint når Sandnes Ulf ikke får innkast. Svært mye temperatur på banen nå.

4. min.: Kjempetabbe av Groruds keeper! Kent Håvard Eriksen rekker fram før keeperen får klarere. Han vinner ballen, men det blir for skrå vinkel når spissen skal skyte.

2. min.: Grødem vinner ballen fint på midten og kombinerer fint med Kent Håvard Eriksen høyt i banen. Når sistnevnte blir taklet i avslutningsøyeblikket.

1. min.: Kampen er i gang på Øster Hus Arena!

Før kampen:

Sandnes Ulf er nødt til å komme seg ut av den dårlige formen de har vært i nylig. Laget står med fire kamper uten seier, hvor tre av dem er tap. Det siste kom i bortekampen mot KFUM som endte 1–0.

I kveld er det et av årets overraskelseslag i OBOS-ligaen som gjester Øster Hus Arena. Grorud ligger kun ett poeng bak Sandnes Ulf med 24 poeng. Derfor er det viktig for de lyseblå å holde Oslo-laget bak dem ved å i det minste unngå tap.

Sandnes Ulf-trener, Steffen Landro, har gjort to endringer på laget som tapte mot KFUM. Christian Landu-Landu kommer og Christer Reppesgård Hansen er foretrukket foran Bogdanovic og Sleveland.

Sandnes Ulf (5-3-2): Aslak Falch, Espen Hammer Berger, Tord Salte, Christer Reppesgård Hansen - Christian Landu-Landu, Mads Berg Sande, Adnan Hadzic, Andre Sødlund, Ari Mohr Jonsson - Magnus Retsius Grødem, Kent Håvard Eriksen.

På benken: Sander Åke Lønning, Matteo Vallotto, Chris Thodal Sleveland, Johannes Andre Hummelvoll-Nunez, Jasmin Bogdanovic, Artan Memedov

Grorud (4-4-2): Mats Gulbrandsen Viken - Arnar Thor Gudjonsson, Glenn Andre Harviken, Fabian Østigård Ness, Kristian Sirum Novak - Martin Høyland, Josias Furaha, Christos Zafeiris, Omar Bully Drammeh - Preben Mankowitz, Oscar Aga.