Sandnes Ulf

Live: Slik var kampen

Sandnes Ulf tok ledelsen to ganger i kampen mot Ranheim. Fire minutter før kampslutt avgjorde Kent Håvard Eriksen toppkampen, da han satte inn 2-1 målet for hjemmelaget.

Bilde 1 av 2

Følg RA Sporten på

Andre omgang:

94. min.: Flott ball i bakrom for Ranheim, men Heigre er observant og plukker pasningen.

92. min.: Jubles når ballen går ut til Sandnes Ulf-innkast.

90. min.: Legges til fem minutter. Bogdanovic kommer inn for Grødem.

89. min.: Hjørnespark Ranheim. Heigre kommer ut og er trygg. Krampetendenser hos Ulf-spillerne nå. Grødem og Landu-Landu ligger nede.

88. min.: Jablinski og Bogdanovic gjør seg klar på sidelinjen. Nå skal Landro forsvare seg de siste minuttene.

86. min.: Måååål! 2-1. Ari Mohr Jonsson legger inn på bakerste. Etter mye klabb og babb i feltet får Kent Håvard Eriksen kjempet ballen inn i mål. En scoring mot spillets gang, men det er det ingen i Sandnes som bryr seg om!

85. min.: Rinberg blir dratt ned etter at han dribler seg forbi på høyrekanten. Meget bra innleggsposisjon.

83. min.: Ranheim spiller fint ut til høyre. Erik Tønne får lagt inn, men det går forbi alle i feltet.

81. min.: Gult kort til Sanel Kapidzic. God innleggsposisjon for Ranheim. Innlegget legges på bakre stolpe, men det ender til slutt i klypene på Heigre.

80. min.: Heigre kommer ut og bokser hjørnesparket.

79. min.: Jonsson mister ballen stygt på midten. Ranheim kommer langs høyresiden og får et hjørnespark.

78. min.: Tadesse forsøker å finne Kent Håvard Eriksen i bakrom, men ballen blir for lang.

76. min.: Sandnes Ulf får frispark på 35 meter når Eriksen blir lagt i bakken. Ari Mohr Jonsson gjør seg klar. Innlegget blir lagt på femmeteren, men Barli kommer ut og bokser.

74. min.: Sandnes Ulf får frispark på egen halvdel. Tadesse blir lagt i bakken. Etter hvert får Grødem ballen som avanserer framover. Han skyter til slutt fra 25 meter. Skuddet går rett på keeper.

71. min.: Vanskelig å si noe annet enn at utligningen er helt fortjent. Ranheim har dominert store deler av kampen.

70. min.: Mååål. 1-1. Ranheim scorer på hjørnespark. Det er Martin Lundal som setter ballen i mål.

69. min.: Sanel Kapidzic kommer inn for Adnan Hadzic. En litt anonym debut for nysigneringen. Han har blitt løpt mye mellom.

68. min.: Sandnes Ulf med flott angrepsfotball! Grødem finner Ringberg ute til høyre. Han legger inn mot Eriksen som akkurat ikke når ballen.

67. min.: Ranheim bytter inn Tromsdal for Dønnem, og Sæter kommer inn for Erlien.

66. min.: Ulf får en god kontringsmulighet som blir stoppet. Utrolig nok blir det ikke gult kort til Ranheim-spilleren.

65. min.: Ranheim har et høyere balltempo denne omgangen. Det ligger et mål i luften.

64. min.: Kjempesjanse for Ranheim! Reginiussen kommer på et innlegg, men klarer ikke å sette ballen i mål. Større sjanse får man knapt ikke.

62. min.: Blakstad får et frispark på 25 meter. Det er skuddhold for Ranheim. Erik Tønne står klar. Han legger inn på bakerste som blir klarert. Ulf får kontret. Ballen ender opp hos Grødem som legger inn mot Eriksen. Barli kommer ut og plukker det enkelt.

60. min.: Mye småspill utenfor Sandnes Ulfs sekstenmeter.

58. min.: Spillerbytte for Ranheim. Inn kommer Blakstad og Karlsen.

57. min.: En enorm takling på Hadzic lager kaos på Øster Hus Arena. Landro og publikum brøler for de vil ha gult kort, men ingenting blir gitt.

55. min.: Ari Mohr Jonsson får gult kort for drøying av tid når han skal ta innkastet.

55. min.: Sandnes avanserer framover. Grødem finner Tadesse inne i Ranheims sekstenmeter, men han får en dårlig touch.

53. min.: Sørløkk får gult kort for å stoppe kontringen.

52. min.: Ranheim får hjørnespark. Det legges inn på første, men Landu-Landu får klarert. Sandnes Ulf får kontret. Tadesse blir tatt på vei framover og får frispark. Det kunne blitt en bra kontring.

51. min.: Vegard Erlien får skutt fra 25 meter, men det går langt bak mål.

49. min.: Bra mulighet for Ranheim. Sørløkk får gå opp helt upresset og får avsluttet fra 20 meter. Forferdelig skudd derimot.

47. min.: Rolig åpning på omgangen.

46. min.: Landro bytter med en gang. Nunez går ut og Tadesse kommer inn.

Første omgang:

45. min.: Så er det Ranheim som er meter unna utligning! Frispark fra høyresiden blir lagt inn hardt på første stolpe. Der dukker et Ranheim-hode opp først, men headingen går ikke i mål.

45. min.: Sandnes Ulf med en kjempekontring. Grødem spiller rett til Eriksen i bakrom. Grødem løper inn i 16-meteren og får til slutt ballen tilbake etter et innlegg av Eriksen. Headingen til Grødem går like utenfor!

45. min.: To minutter er lagt til.

45. min.: Det må være lov å si at Sandnes Ulf har fått maksimal uttelling så langt i denne kampen. Ranheim med de klart største sjansene.

44. min.: Stolpeskudd for Ranheim! Trønderne får hjørnespark og avslutningen går rett i stolpen.

41. min.: Ranheim med hjørnespark. Eriksen klarerer rett i beina på en Ranheimspiller som skyter utenfor. Stor sjanse igjen for Ranheim.

39. min.: Mååååååål! 1-0. Magnus Grødem scorer et fantastisk mål! Fra kanten av 16-meteren curler han ballen i lengste kryss. Det målet er i øverste klasse. Hans femte mål for sesongen!

38. min.: Dobbeltsjanse for Ranheim! Rønning får ballen og dribler inne i Ulfs 16-meter, men bommer.

37. min.: Ranheim kombinerer fint på Sandnes Ulfs venstreside. Kommer til en veldig god innleggsposisjon, men ballen er altfor upresis.

35. min.: Landu-Landu lager et unødvendig frispark på Sandnes Ulfs halvdel. Ikke langt fra midtstreken. Sandnes får kontret men Eriksen finner ingen medspillere. Ulf må ta bedre vare på slike kontringer om det skal bli noen sjanser i denne kampen.

33. min.: Ringberg med en sterk jobb defensivt som stopper Ranheims angrep.

32. min.: Sandnes Ulf står ekstremt godt bakover. Ranheim prøver å finne folk i mellomrommet, men det eksisterer nesten ikke.

31. min.: Reppersgård Hansen med en fin pasning som finner Eriksen. Han er dessverre for Sandnes Ulf i offside.

30. min.: Hadzic med et forferdelig hjørnespark for Ulf. Går over alt og alle.

28. min.: Det er veldig lite rom inne på Sandnes Ulfs banehalvdel. Ranheim finner ikke ut hvordan de skal angripe fordi Sandnes Ulf står veldig godt bakover.

27. min.: Landro gir instrukser til kaptein Berger, og Landu-Landu under en liten spillestopp på Øster Hus Arena.

24. min.: Helt nede i kroken på Sandnes Ulfs 16-meter legger Erlien seg ned og roper på straffespark. Blir ikke hørt hos dommeren.

22. min.: Ringberg finner Nunez til høyre. Han spiller videre til Landu-Landu, men han forsøker en pasning til Kent Håvard Eriksen som blir brutt.

21. min.: Ranheim får frispark på egen halvdel. Trønderne har begynt å feste grep om kampen nå. Heggem kommer får langt inn fra venstre, men ballen går over mål.

19. min.: Sødlund er nødt til å gå av banen etter skaden. Ringberg kommer inn.

19. min.: Ranheim legger inn mot Rønning, men ballen er litt for høy. Nok et keeperutspill for Heigre.

18. min.: Lundal forsøker å lobbe ballen bak Sødlund, men ballen går ut til nytt keeperutspill. Ser ut som Ringberg skal inn for Sødlund.

17. min.: Ranheim legger inn fra høyresiden, men ballen går forbi alt og alle. Ender i keeperutspill.

16. min.: Ingen store sjanser etter det første kvarteret.

14. min.: Sandnes Ulf kombinerer fint oppover langs banen. Grødem legger ballen 45 grader ut til Hadzic som skyter hardt. Skuddet blir blokkert.

12. min.: Sandnes Ulf er mer med kampen enn forventet. Stillingskrig for øyeblikket.

11. min.: Grødem avanserer framover i banen. Forsøker å finne Kent Håvard Eriksen inne i 16-meteren til Ranheim, men Ranheim-keeper, Even Barli plukker enkelt.

10. min.: Hadzic med en god takling langs egen dødlinje. Går ut til corner. Ranheim tar den kort og Tønne kommer til skudd. Går like utenfor mål.

9. min.: Sødlund ligger nede. Rinberg blir sendt i oppvarming.

7. min.: Flere brukbare Ranheim-muligheter siste minuttet. Kommer seg forbi Sandnes Ulfs høyreside to ganger, men begge innleggene blir for svake.

6. min.: Sandnes Ulf får laget høyere og får roet ned tempoet. Stygg feilpasning av Ulf gjør at Ranheim får kontret på venstresiden. Det ender i ingenting.

4. min.: Ranheim etablerer seg på Sandnes halvdel. Ranheim finner ikke riktig spillalternativ og Ulf får innkast lavt i banen.

2. min.: Sandnes Ulf får frispark ved midtstreken. Adnan Hadzic legger inn, men det blir klarert.

2. min.: Reppesgård Hansen slår ballen langt mot Eriksen. Ballen går ut til keeperutspill.

1. min.: Kampen er i gang på Øster Hus Arena.

Før kampen:

Adnan Hadzic ble hentet til Sandnes Ulf fredag kveld. Han er spilleklar og går rett inn i Sandnes Ulfs ellever. Hadzic kommer fra Start etter å ha fått lite spilletid i Eliteserien.

I forrige kamp gikk Sandnes Ulf på et stortap borte mot Strømmen. Før kampen var Sandnes Ulf ubeseiret, men står nå med tre seiere, to uavgjort og et tap.

De er fremdeles ubeseiret hjemme på Øster Hus Arena. Sandnes Ulf-trener, Steffen Landro, har tidligere uttalt at han ønsker å gjøre hjemmebanen til et fort.

Det er kun Lillestrøm som har klart å tatt poeng fra Sandnes Ulf hittil på Øster Hus Arena. Ranheim er derimot en av kanidatene som virkelig kan true Ulfs gode hjemmestatistikk.

Laget fra Trondheim har vunnet alle kampene sine, med unntak av kampen mot serieleder Tromsø. Da gikk Ranheim på et knepent 1-2 tap.

Skal Sandnes Ulf ta poeng i kveldens kamp kan det fort gå på bekostning av underholdinigsverdien. Mot Lillestrøm satset Sandnes Ulf ene og alene på kontringen. Hele laget forsvarte på egen banehalvdel og fikk få sjanser offensivt. Skal det bli poeng i kveld kan det fort bli en lignende kamp.

Sandnes Ulf (3-5-2): Pål Heigre - Tord Salte, Espen Hammer Berger, Christer Reppesgård Hansen - André Sødlund, Christian Landu-Landu, Adnan Hadzic, Johannes Hummelvoll-Nunez, Ari Mohr Jonsson - Magnus Retsius Grødem, Kent Håvard Eriksen.

Benken: Markus Nilsen, Kevin Jablinski, Simon Dominguez, Sanel Kapidzic, Horenus Zewdu Tadesse, Jasmin Bogdanovic, Sander Ringberg, Artan Memedov.