Sandnes Ulf

Live: Storkampen endte med poengdeling

Lillestrøm kjørte hele toppkampen. Likevel var det Sandnes Ulf som tok ledelsen i andre omgang, men 20 minutter før slutt utlignet LSK. Kampen endte 1-1.

Følg RA Sporten på

Andre omgang:

95. min.: Kampen er slutt! LSK presset enormt i slutten, men Sandnes Ulf klarte å stå i mot.

94. min.: LSK med frispark i lik posisjon. Kallevåg legger inn, og Heigre mister ball! Rett før det går galt det. Hjørnespark. Det blir headet ut til nytt hjørnespark. Det blir klarert.

93. min.: Ulf får frispark på LSKs halvdel. Sødlund gjør seg klar til å legge inn. Spiller til Tord Salte som legger godt inn. Nesten så det blir et brassespark som resultat av det.

92. min.: LSK presser enormt, men det går mot poengdeling.

90. min.: Lagt til fire minutter. Nytt hjørnespark for LSK, men det blir klarert.

89. min.: På påfølgende hjørnespark kommer det et innøvd trekk. LSK-spilleren som avslutter blir taklet av Eriken, og LSK får frispark på 17 meter. Ekstremt god posisjon! Heigre redder mesterlig igjen! Skuddet går mot krysset, men sisteskansen er der. Blir hjørnespark.

88. min.: Lillestrøm legger inn tidlig mot bakerste. Sødlund legger ned, og klarer. LSK vinner tilbake og fortsetter å presse. Vinner frispark 20 meter fra Ulfs mål. Veldig god posisjon. Frisparket blir tatt av Lehne Olsen, men skuddet går rett i muren.

86. min.: God LSK sjanse. Lehne Olsen setter fart og spiller ut til høyre. Innlegget kommer og Olsen får avsluttet, men det blir blokkert.

85. min.: Reppesgård Hansen kommer inn for Mangus Retsius Grødem. Slet med krampe i slutten.

84. min.: Sandnes Ulf vinner frispark på LSKs halvdel. Sødlund tar det kort til Tadesse. Legger inn, men blir klarert. Beholder ball og får slått langt mot Eriksen, men mister ballen.

82. min.: LSK er ofte på Sandnes Ulfs venstreside. Skaffer hjørnespark. Hjørnesparket blir slått på bakerste, ender i ingenting.

81. min.: LSK kontrer med Kallevåg. Mathew får ballen, gir den tilbake til Kallevåg som skyter utenfor.

80. min.: Sødlund har fått krefter igjen nå. Bryter Lillestrøms forsøk.

79. min.: Kampbildet er veldig likt slik det var i 1. omgang nå. Sandnes Ulf ligger på egen halvdel, og LSK har mange trekk i laget.

78. min.: Mathew får styre spillet upresset, bare 25 meter fra Sandnes Ulfs mål.

76. min.: LSK kombiner fint til høyre. Et innlegg blir dårlig klarert. LSK får avsluttet og skuddet går i tverrligger!

75. min.: Det er temperatur på banen etter utligningen. Lillestrøm har mange trekk i laget.

72. min.: Måååål! 1-1. Lillestrøm utligner. Simen Kind Mikalsen scorer etter et voldsomt press fra bortelaget. Fortjent etter kampbildet.

70. min.: Sandnes bytter også. Johannes Hummelvoll-Nunez kommer inn for Ringberg.

70. min.: Bytte for LSK. Sannes kommer inn for Moses.

69. min.: Lillestrøm spiller Sandnes Ulf lave nå. Begynner å bli farlig.

67. min.: Grødem er nære å få en tå på et innlegg. Blir litt for lang for 21-åringen.

66. min.: Lillestrøm har mange trekk i laget. Skaffer frispark i god posisjon på høyresiden. Innlegget er godt, og Moses får headet. Avslutningen går utenfor mål.

64. min.: Sandnes Ulf har fått mer energi nå. Presser LSK høyere etter scoringen.

63. min.: Lang ball mot Eriksen. Blir litt for lang.

62. min.: Mååååål. 1-0. Magnus Retsius Grødem spiller gjennom Kent Håvard Eriksen. Han setter ballen kontrollert i mål. Helt ut av ingenting det altså!

61. min.: Landro kommanderer laget sitt til å være roligere med ball. Det må til dersom Sandnes skal få til noe her.

60. min.: Lillestrøm kjører kampen, men klarer ikke å gjøre det nødvendige for å få målet sitt. Mangler det siste lille ekstra så langt.

58. min.: Nære at Kapidzic er helt gjennom! Men Lillestrøm-forsvaret får kontroll i siste liten.

57. min.: Moses går ned rett ved 16-meteren. Ikke frispark ifølge dommeren.

56. min.: Sandnes Ulf klarer ikke å få til noe som helst når de har ball. Ender ofte med å slå langt, og miste ball.

55. min.: Tadesse vinner ballen for Ulf. Spiller ball til Sødlund, men har roter den bort. LSK får lagt inn, men Ringberg får hælsparket den unna.

54. min.: Grødem mister ball farlig. LSK får lagt inn i felt og avslutninger reddes mesterlig av Heigre! Stor LSK-sjanse.

52. min.: Sandnes Ulf fortsetter som i 1. omgang og mister ballen enkelt. LSK får spille mange pasninger. Etter hvert ender den hos Krogstad som får skutt, men det går utenfor.

51. min.: LSK presser Ulf høyt i banen og tvinger fram feil. Får lagt inn, og Krogstad får ball inne i Ulfs 16-meter. Legger seg ned, og flere roper på straffe. Ville vært billig.

50. min.: Mange lange baller mot Kapidzic. Får ikke veldig mye ut av det.

49. min.: Keeperustpill for Sandnes Ulf. LSK vinner duellen, og får frispark på Ulfs banehalvdel. Setter i gang hurtig.

47. min.: Landu-Landu med flott takling rett til Kent Håvard Eriksen. Sistnevnte mister ball i god posisjon utenfor 16-meteren.

46. min.: Grødem slår langt mot Kapidzic. Han får kontroll på ballen, men velger å roe ned.

45. min.: Vi er i gang igjen. Lillestrøm med avspark. Slår langt og Sandnes Ulf vinner ball.

Første omgang:

46. min.: Dommeren blåser til pause.

46. min.: Sandnes-spillerne ser slitne ut. Det er tungt å løpe etter ball i 45 minutter!

45. min.: Det legges til ett minutt på Øster Hus Arena.

44. min.: Lillestrøm kombinerer flott langs Ulfs 16-meter. En ball blir chippet i bakrom, og Kairinen får avsluttet. En kjempesjanse for LSK, men skuddet går utenfor mål!

43. min.: LSK kommer seg opp på høyresiden, men det ender i keeperutspark.

41. min.: Mathew slår langt mot venstre. LSK holder ballen i spill og får lagt inn. Blir klarert, men LSK beholder ball. Det kommer et nytt innlegg, men det holder Heigre.

40. min.: Berger slår langt mot Eriksen. Kapidzic holder ball i spill, Jonsson tar over, men innlegget går bak mål.

39. min.: Ringberg stjeler ballen og setter fart. Kontringen blir stoppet på kynisk vis av LSK. Frispark Ulf. Det slås langt mot Eriksen, og Ulf beholder ball.

38. min.: Heigre klarer ikke å unngå et hjørnespark. Corneren slås kort, men blir klarert.

37. min.: LSK hjørnespark er godt slått, men blir klarert. LSK beholder ball.

36. min.: Fremdeles LSK som kontrollerer denne kampen. Sandnes Ulf har ikke ett skudd på mål så langt.

36. min.: Sandnes Ulf spiller kort bakfra, Sødlund får ballen på midten og søker bakrom. Blir for langt for Eriksen.

34. min.: Sødlund mister ball på egen halvdel. LSK kommer langs venstre og får lagt 45 grader ut. Skuddet er god, men Heigre redder. God redning av Ulf-keeperen. Holder laget inne i kampen der.

32. min.: Misforståelse hos LSK gjør at Sandnes får roet ned. Triller ball bakerst, så kommer den lange mot Kapidzic uten suksess.

32. min.: Ulf får frispark høyt på LSKs halvdel. Sødlund legger mot bakerste, men heades ut. Berger lager frispark.

30. min.: Mathew får skutt nærmest upresset fra 25 meter. Skuddet er hardt men går til side for mål. God LSK-sjanse.

29. min.: Lillestrøm spiller seg fint opp. Et pasningsforsøk går ut til innkast for Sandnes Ulf.

27. min.: Sandnes legger seg frivillig på egen halvdel. Lillestrøm får bare valse opp hos Sandnes. Mathew får skutt fra 35 meter, men langt over.

25. min.: Sandnes vinner et frispark, 35 meter unna mål. Kan bli farlig. Sødlund legger inn på bakerste. Der dukker Eriksen opp, men klarer ikke å få en fot på ballen. Nære der Sandnes!

25. min.: Lillestrøm kontrer langs høyre. Landu-Landu klarer å rydde unna når Gustafsson nærmer seg Ulfs mål.

24. min.: Lillestrøm er nesten gjennom etter at Heigre skyter ballen unna. Offside.

22. min.: Lillestrøm kombinerer langs høyre og får langt inn. Rinberg header unna, men Lillestrøm beholder ball. Ballen går til slutt bak mål.

21. min.: Sandnes presser Lillestrøm høyt og får et høyt innkast i retur. Jonsson kaster, men klarer ikke å ta imot pasningen han får tilbake. Lillestrøm kast.

20. min.: Gult kort til Mathew for en stempling på Tadesse.

19. min.: Lillestrøm slår langt opp på høyresiden, men Jonsson vinner hodeduellen. Klarer ballen på tvers, men får ordnet opp.

18. min.: Sandnes Ulf har ikke fått til noe som helst enda.

17. min.: Kent Håvard Eriksen får frispark på egen halvdel.

15. min.: Stygg takling på Tadesse. Går seg fri og Lehne Olsen er altfor sen når han takler midtbanespilleren.

14. min.: Moses får skutt fra 20 meter, men Heigre redder kontrollert.

14. min.: De gangene Sandnes Ulf har ball, mister de den som oftest etter fem-seks trekk.

12. min.: De gulkledde får spille ballen fritt på Sandnes Ulfs halvdel. Kommer ut til høyre, og får lagt inn et fint innlegg. Der er det ingen som kommer, og ender i ingenting.

11. min.: Grødem vinner ball, men blir for uoppmerksom når mannen i rygg stjeler ballen.

10. min.: Lillestrøm har mest ball de første ti minuttene. Sandnes Ulf virker fornøyd med å ligge lavt.

9. min.: Lillestrøm kombinerer på venstresiden. Sandnes bryter, og Sødlund roer spillet ned.

7. min.: Sandens Ulf med en god kontringsmulighet. Blir stoppet på ulovlig vis av Lillestrøm. Frisparket ender i ingenting.

7. min.: Lillestrøm får et frispark langs venstresiden på Sandnes Ulfs halvdel. Går til keeperutspill.

6. min.: Landu-Landu men en vending til høyre som Ringberg nester når. Ballen går til innkast for Lillestrøm.

4. min.: Tadesse mister ball på midten. Lillestrøm slår i bakrom, men Landu-Landu har kontroll.

3. min.: Lillestrøm kommer ned langs høyre, drar seg innover og får til en avslutning. Den redder Heigre sikkert.

2. min.: Sandnes vinner ett innkast høyt.  Kapidzic mister ballen.

2. min.: Lillestrøm slår langt, og ballen går ut til kveldens første keeperutspill.

1. min.: Avsparket er tatt, og storkampen på Øster Hus Arena er i gang!

Før kampen:

Det er duket for sesongens største hjemmekamp allerede i 3. serierunde. Lillestrøm gjester Øster Hus Arena, etter å ha rykket ned fra Eliteserien i fjor for første gang i klubbens historie.

I kveld debuterer Sander Ringberg fra start for Ulf. Etter to gode innhopp, gir Steffen Landro nå 20-åringen mulighet til å vise seg fram fra første minutt. Han ble hentet fra Tromsdalen før denne sesongen, etter å ha rykket ned fra OBOS-ligaen.

For Sandnes Ulf blir dette den første store testen, for å se om laget kan være med i kampen om opprykk denne sesongen. Ulf-trener, Steffen Landro, sa tidligere i uken at han tror Lillestrøm vil være det desidert beste laget i OBOS-ligaen. Men pokerspilleren lovet at han har funnet ut hvor kveldens motstander er sårbare.

LES KOMMENTAR: Opprykksfesten utsettes trolig for Sandnes Ulf

Sandnes Ulf har åpnet sesongen bra. Etter to kamper står laget med fire poeng, blant annet etter en thriller av en seriepremiere. Da slo de Øygarden 4-3, i den første offisielle kampen på Østerhus Arena.

Nå kommer de fra en uavgjortkamp, borte mot et godt Jerv-lag. Den kampen endte 2-2, etter at Kent Håvard Eriksen scoret sitt andre mål for sesongen på et hjørnespark.

I likhet med Sandnes Ulf, har Lillestrøm startet sesongen bra. De står med full pott etter to kamper, men til tross for seierne har ikke laget spilt skremmende bra.

Sandnes Ulf (5-3-2): Pål Heigre - Ari Mohr Jonsson, Espen Hammer Berger, Christian Landu-Landu, Tord Salte, Sander Finjord Ringberg - Magnus Retsius Grødem, Horenus Zewdu Tadesse, André Södlund - Sanel Kipidzic, Kent Håvard Eriksen.

Lillestrøm (4-3-3): Mads Hedenstad Christiansen - Simen Kind Mikalsen, Tobias Frank Salquist Nielsen, Marius Ørjasæter Amundsen, Aleksander Melgavis - Kasper Kaan Kairinen, Ifeanyi Mathew, Fredrik Krogstad - Thomas Lehne Olsen, Ebiye Moses, Hans Daniel Gustafsson.