Etter to strake tap skal Sandnes Ulf forsøke å slå tilbake mot et lag helt ute av form.

Bilde 1 av 5

Følg RA Sporten på

Andre omgang:

94. min.: Kampen er over. Sandnes Ulf bryter den dårlige rekken med to strake tap, og vinner 2-1 mot Raufoss.

93. min.: Heigre kommer ut og holder en avslutning. Da drøyes det tid.

92. min.: Sandnes Ulf har full kontroll på kampen nå.

90. min.: Det er lagt til fire minutter på Øster Hus Arena.

89. min.: Det kan bli uhyre spennende sluttminutter nå som Sandnes Ulf skal forsvare ledelsen de siste minuttene.

88. min.: Landro vil ha alle spillerne på egen halvdel de siste minuttene.

86. min.: Kan dette ha vært Kapidzic siste kamp som Sandnes Ulf-spiller på Øster Hus Arena? Kontrakten hans går ut på mandag.

85. min.: Sandnes Ulf gjør et bytte. Inn kommer Jablinski for Kapidzic.

83. min.: Kjempemulighet for Raufoss! Utrolig nok klarer ingen Raufoss-spillere å sette ballen i mål inne i Ulfs sekstenmeter.

81. min.: Måååååål! 2-1. Tadesse plukker opp returen etter hjørnesparket til Ulf. Han spiller til Ari Morh Jonsson som legger fint inn i feltet. Til slutt ender ballen hos Reppesgård Hansen som enkelt kan sette ballen i mål fra kloss hold.

80. min.: Eriksen spiller gjennom Sødlund som bommer på ballen. Sistnevnte burde scoret der.

78. min.: Reppersgård Hansen kommer inn for Magnus Grødem. Et defensivt bytte av Landro i sluttminuttene.

77. min.: Eriksen bryter fint og spiller til Kapidzic. Han avansere fremover, men mister ball i avslutningsøyeblikket.

76. min.: Reppesgård Hansen gjør seg klar til å komme inn for Sandnes Ulf.

75. min.: Doughman blir byttet ut, inn kommer Gard Simenstad for Raufoss.

74. min.: Raufoss spiller Sandnes Ulf lave for øyeblikket, uten å komme til de store sjansene.

71. min.: Raufoss er nære på når Jonssons blokkering blir en pasning til Leine. Bortelaget blir riktig nok avblåst for offside i den situasjonen.

69. min.: Kent Håvard Eriksen med en god mulighet. Får lagt ned ballen inne i Raufoss sekstenmeter, og skyter. Avslutningen går like utenfor.

67. min.: Det er Raufoss som har styrt spillet de siste minuttene. Sandnes Ulf klarer ikke å holde ballen i laget når Raufoss presser de høyt.

65. min.: Dobbeltbytte Sandnes Ulf. Ringberg og Tadesse kommer inn for Nunez og Kronberg.

64. min.: Raufoss med en kjempesjanse. Doughman får skyte fra syv meter, men avslutningen går utenfor.

64. min.: Sandnes Ulf gjør klar to bytter. Ringberg og Tadesse skal inn ser det ut som.

62. min.: Ikke mye som skjer på Øster Hus Arena for øyeblikket.

59. min.: Raufoss med en god mulighet. Simenstad får lagt inn fra venstre. Innlegget kommer en Raufoss-spiller først på, men headingen går like utenfor.

57. min.: Sandnes Ulf med en god kontring. Ari Mohr Jonsson avanserer fremover, og spiller videre til Eriksen. Han skyter tidlig, men skuddet går langt over.

55. min.: Grødem forsøker å finne Eriksen i bakrom, men pasningen blir for lang.

54. min.: Sødlund med noen deilige taklinger som får Raufoss-benken til å brøle. Dommer lar spillet gå.

53. min.: Nunez bryter fint og Ulf får kontret. Ballen ender hos Jonsson som vinner et hjørnespark.

52. min.: Frisparket til Grødem er bedre enn det første, men keeper reddet greit.

51. min.: Sandnes Ulf frispark i fin posisjon. 30 meter fra mål. Grødem gjør seg klar.

50. min.: Sødlund mister ball i ekstremt farlig posisjon. Raufoss får skyte fra 20 meter, men en enorm redning av Heigre hindrer Raufoss-scoring.

49. min.: Sandnes Ulf-spillerne er svært misfornøyd med at dommer gir Raufoss keeperutspill, når det kan se ut som det skulle ha vært en corner til Ulf.

47. min.: Det ser ut som det kan bli noen tidlige bytter for Sandnes Ulf. Ringberg og Jablinski er blant de som er i oppvarming.

46. min.: Raufoss sparker i gang andre omgang.

Første omgang:

45. min.: Dommeren blåser til pause. Han legger ikke til noen overtidssminutter.

45. min.: Sandnes Ulf med en god mulighet. Et innlegg treffer Grødem. Han skyter hardt fra sekstenmeterstreken, men skuddet går rett på keeper.

43. min.: Ari Mohr Jonsson fosser fremover langs venstre. Han legger inn og finner Nunez. Han vender og skyter like utenfor!

42. min.: Hadzic med et fint innlegg mot Kapidzic. Sistnevnte får en dårlig touch, og Raufoss tar over.

40. min.: Sandnes Ulf roper på straffespark etter at Kapidzic blir lagt ned på en corner. Dommeren vinker spillet videre.

39. min.: Kronberg med et godt innlegg langs dødlinjen på Raufoss halvdel. Grødem kommer på den, men treffer ikke ballen godt nok.

38. min.: Ulf med frispark på Raufoss halvdel, men innlegget til Hadzic legges rett på keeper.

36. min.: Sødlund skal ta Sandnes Ulfs hjørnespark. Han finner Kapidzic på bakerste, men headingen har ingen adresse.

35. min.: Raufoss-hjørnespark ender i ingenting.

33. min.: Raufoss-keeperen er på bærtur, men Ulf får ikke utnyttet sjansen. Raufoss rydder unna.

31. min.: Hjørnespark til Sandnes Ulf. Det legges på bakerste, og keeper får bokset enkelt ut.

30. min.: Lando er rasende på sidelinjen! Ikke fornøyd med det defensive arbeidet til Ulf.

29. min.: Raufoss scorer, men målet blir annulert for offside.

28. min.: Sandnes Ulf har spist seg mer og mer inn i kampen.

26. min.: Enorm Sandnes Ulf-mulighet! Nunez spiller ballen perfekt i bakrom til Kent Håvard Eriksen. Toppscoreren kommer helt alene, men setter avslutningen midt på keeper. På returen forsøker han seg på ny, men skuddet blir reddet på streken.

25. min.: Det var Kent Håvard Eriksens sjette scoring denne sesongen. Det betyr at han er toppscorer i klubben.

23. min.: Mååål! 1-1. Sandnes Ulf utligner! Kent Håvard Eriksen scorer på hode etter et perfekt innlegg fra Kronberg.

20. min.: Tord Salte har forsøkt å finne Eriksen flere ganger i bakrom, men de siste forsøkene har vært direkte svake.

18. min.: Raufoss spiller i bakrom mot Leine, men Hammer Berger har full kontroll for Sandnes Ulf.

16. min.: Raufoss kombinerer fint på høyresiden. Til slutt får Dadjo lagt inn, men ballen går over alt og alle.

14. min.: Raufoss målscorer, Leine, får avansere fremover på midtbanen og får til slutt skyte fra 25 meter. Skuddet går utenfor.

13. min.: Det må være Magnus Grødems dårligste frispark i Ulf-trøye. Langt over mål.

12. min.: Frispark for Sandnes Ulf i perfekt posisjon for Grødem.

10. min.: Tord Salte med en fantastisk pasning i bakrom mot Kent Håvard Eriksen. Sistnevnte får headet ballen inn i feltet igjen. Der kommer Kapidzic, men spissen klarer ikke å sette ballen i mål.

9. min.: Det er Raufoss som har startet kampen best.

7. min.: Breivik avanserer fra midtbanen og får skyte fra 20 meter. Den redder Heigre enkelt.

6. min.: Raufoss presser Sandnes Ulf høyt. Ulf-spillerne virker sjokkerte over bortelagets start.

3. min.: Måååål! 0-1. Raufoss scorer på kampens første sjanse. Et hjørnespark havner på bakerste stolpe hos Håkon Bjørdal Leine. Han setter ballen enkelt inn, bak en utspilt Heigre.

2. min.: Det er Hadzic som starter som en av tre midtstoppere for Ulf i kveld. Det betyr at Ari Morh Jonsson starter som normalt på vestre vingback.

1. min.: Kampen er i gang, og Kapidzic setter i gang. Kanskje for siste gang på Øster Hus Arena?

Før kampen:

For første gang i Øster Hus Arenas korte historie tapte Sandnes Ulf en hjemmekamp. Da tapte de 1-2 mot et HamKam-lag som ikke hadde vunnet en eneste kamp før det.

Landro gjør to endringer på laget som tapte mot HamKam. Kapidzic kommer inn for Landu-Landu og Ari Morh Jonsson kommer inn for Reppersgård Hansen.

Tidligere denne sesongen gikk Sandnes Ulf-trener, Steffen Landro, hardt ut og sa at han vil gjøre arenaen til et fort. Og allerede i kveld får de muligheten til å slå tilbake på hjemmebane.

Raufoss er kveldens motstander. De ligger på 12. plass med ti poeng. Laget fra Vestre Toten har ikke vunnet en kamp siden 6. juli.

Dermed skulle man tro at kveldens motstander er perfekt for et Sandnes-lag som må slå tilbake etter to strake tap.

Før kampen ligger Sandnes Ulf på sjetteplass på tabellen. Det er ett poeng bak Åsane på fjerdeplass.

Slik stiller lagene i kveld:

Sandnes Ulf (3-5-2): Pål Heigre - Espen Hammer Berger, Tord Salte, Ari Mohr Jonsson - Claes Philip Kronberg, André Sødlund, Magnus Retsius Grødem, Johannes Andres Hummelvoll-Nunez, Adnan Hadzic - Sanel Kapidzic, Kent Håvard Eriksen.

På benken: Markus Vassøy Nilsen, Kevin Michel Jablinksi, Christer Reppesgård Hansen, Horenus Zewdu Tadesse, Adrian Berntsen, Jasmin Bogdanovic, Sander Finjord Ringberg.

Raufoss (4-3-3): Ole Kristian Gjefle Lauvli - Stian Simenstad, Marius Svanberg Alm, Daniel Nicolai Fosso Fremstad, Solomon Owusu - Matias Belli Moldskred, Emil Varhaugvik Breivik, Lasse Berg Johnsen - Emile Noe Dadjo, Ryan Doghman, Håkon Bjørdal Leine.