Live: Formsvakt Sandnes Ulf møter Sogndal

Sesonginnspurten er for alvor i gang for Sandnes Ulf. Søndag tar de imot Sogndal på Øster Hus Arena. Kampstart er 15.30.

Bilde 1 av 3

Følg RA Sporten på

Sandnes Ulf 2 - 1 Sogndal

Andre omgang:

96. min.: FOR EN AVSLUTNING PÅ KAMPEN! Og snakk om å slå tilbake på deilig vis. Sandnes Ulf slår Sogndal 2-1 på hjemmebane, noe som er fullt fortjent.

95. min.: Så er det kjempesjanse til Sogndal, men skuddet går over mål til corner. På bakerste får Mannsverk smelle til upresset, men skuddet går over mål.

94. min.: MÅÅÅÅÅÅÅÅL! 2-1! For en scoring av Sadnes Ulf. En lang ball spilles opp mot Eriksen. Igoh tror han har full kontroll og header til keeper. Det leser selvsagt måltyven Eriksen som snapper ballen og setter den mellom beina på Fij!

92. min.: Aslak Falch bokser ut et hjørnespark. På andreballen kommer Roseth og banker til. Den går heldigvis utenfor.

91. min.: Det er lagt til fire minutter.

90. min.: Kjempesjanse for Sandnes Ulf til å gå i ledelsen! Eriksen spiller til Johansson som er skostørrelse unna å sette ballen i mål.

88. min.: Sogndal får frispark på kanten av 16-meteren. Et knallhardt skudd av Hoven, men det går utenfor.

88. min.: Sleveland med en frekk lobb inn i feltet. Desverre blir det bare nesten.

86. min.: Kryger med et godt innlegg som finner Hoven. Han header utenfor.

85. min.: Inne i de siste fem ordinære spilleminuttene nå. Sogndal har corner.

84. min.: Eriksen blir avblåst for offside. Men hjemmelaget vinner tilbake ballen og kommer på en god kontring. Ballen ender hos Johansson som på kanten av 16-meteren legger inn. Det er for svakt.

82. min.: Kryger avanserer oppover langs banen, men vektlegger pasningen for hardt når han slipper den ut til Nord.

81. min.: Eriksen lager frispark.

81. min.: Johansson med et kamuflert skudd som bare nesten sjokkerer Fij. Sogndal-keeperen reddet.

79. min.: Johansson prøver seg på en frekk chip når har ser at Fij er langt ute. Ballen går over målet.

78. min.: Eid med et innlegg fra høyrekanten som går forbi alt og alle.

77. min.: Ikke allverdens å melde fra Øster Hus Arena nå. Sogndal har vært bedre i andre omgang, men Sandns Ulf har vært gode og holdt unna store deler av bortelagets press.

75. min.: Grødem forsøker å chippe ballen til Eriksen i bakrom. Går bak mål.

74. min.: Nok et frispark til Ulf, denne gangen langs venstresiden på Sogndals halvdel. Det er godt slått av Sleveland, Johansson kommer på bakerste, men får ikke lirket ballen i mål. Hjørnespark.

73. min.: Sandnes Ulf får frispark på midten.

72. min.: Lang ball mot Eriksen går over dødlinjen.

70. min.: Sogndal corner. Svakt utnyttet.

69. min.: Atter en gang er det en god Sogndal-kontring. Nærmer seg noe nå bortelaget.

68. min.: Sogndal er farlige på nok et innlegg. Johansson kommer inn for en skadet Sødlund.

66. min.: Sødlund ligger nede. Pause i spillet. Bytte signaliseres.

65. min.: Etter en stygg pasningsfeil av Sleveland får Sogndal kontret. Ndour legger inn, men Falch plukker enkelt.

63. min.: Eriksen legger inn mot Grødem, men Fij kommer ut og holder innlegget.

62. min.: Sogndal farlige på to innlegg, men Sandnes Ulf får ballen.

61. min.: Hadzic får to muligheter til å legge inn, men begge blir klarert unna. Ulf beholder ball.

60. min.: Landu-Landu kriger bra på høyrekanten. Får et hjørnespark.

59. min.: Sandnes Ulf får frispark på egen halvdel.

57. min.: Falch slenger seg riktig og redder straffen! Strålende keeperspill, og ikke minst enormt viktig for Ulf!

55. min.: Sogndal får frispark i god skuddposisjon. Skuddet er knallhardt, og i feltet blir en Sogndal-spiller blir tatt i forsøk på å sette returen! Straffe til Sogndal.

53. min.: Falch prøver å spille Sødlund gjennom fra egen 16-meter. Ballen går fra keeper til keeper.

53. min.: Sandnes Ulf får innkast langt inne på egen halvdel.

51. min.: Blytung start på omgangen for Sandnes Ulf. Den scoringen kom ut av det blå.

49. min.: Mååål. 1-1. Sogndal utligner. Etter mange taklinger beholder Sogndal fordelen. Plutselig får Ndour ballen, og setter den enkelt bak en utspilt Falch.

48. min.: Kupen skyter langt over.

47. min.: Aslak Falch holder et svakt innlegg fra Eid.

46. min.: De siste 45 minuttene er i gang! Sandnes Ulf har byttet i pausen. Andre Sødlund har kommet inn for Ekeland som startet sin første kamp for Ulf i dag.

Første omgang:

45. min.: Det var det siste som skjedde i første omgang. En svært imponerende omgang av hjemmelaget som leder 1-0 mot Sogndal. Har vært bunnsolide bakover, og skapt desidert flest sjanser.

45. min.: Landu-Landu med en fantastisk defensiv jobb, når Ndour kommer forbi på venstrekanten. Vinner et frispark, og Sandnes Ulf får komme seg opp i banen.

45. min.: Hjørnespark Sogndal. Kristoffersen skrur ballen i likhet med Hadzic rett bak mål.

43. min.: Wow. Nok et gult kort til Sogndal i første omgang. Sandnes Ulf er livsfarlige på hver eneste kontring de kommer på. Sogndal-spillerne har ikke noe annet valg enn å dra på seg gule kort.

41. min.: Grødem med en strålende gjenvinning på midtbanen. Sandnes Ulf kan kontre, men Berg Sande er unøyaktig i avleveringen til Landu-Landu.

40. min.: Hjørnesparket er godt slått, men Sandnes Ulf får ballen unna.

39. min.: Hammer Berger lager frispark. Sogndal med brukbar innleggsposisjon. Ender i corner.

37. min.: Totland får et soleklart gult kort når han sklitakler Sleveland for å stoppe en bra Sandnes Ulf-kontring.

37. min.: Hadzic klarerer et innlegg.

36. min.: Chris Sleveland får gult kort når han stopper Sogndals kontring.

34. min.: Dagens Sandnes Ulf-utgave er nesten ikke til å kjenne igjen sammenlignet med høstens utgave generelt. Er svært kompakte bakover. Minner litt om sist laget vant, nemlig mot Grorud for halvannen måned siden. I dag er det mot en vesentlig sterkere motstander.

32. min.: Strålende gjenvinning av Landu-Landu resulterer i corner til Sandnes Ulf. Hadzic slår den nesten rett i mål, men Fij bokser den ut.

31. min.: Grødem viser fram noen lekre detaljer før han smeller til. Skuddet går over mål.

31. min.: En bunnsolid omgang av Sandnes Ulf så langt. Skaper sjanser, og slipper Sogndal til svært få muligheter.

30. min.: Hadzics corner skrur ut av banen.

28. min.: Sandnes Ulf får frispark på Sogndals halvdel noe som resulterer i et nytt frispark i mye bedre posisjon. Skuddmulighet dette her! Grødem stiller seg opp. Rett i muren fra Bryne-gutten, til corner.

27. min.: Sogndal ypper seg. Får lagt inn et godt innlegg fra høyresiden. Ndour er høyest i luften, men headingen går utenfor.

26. min.: Sandnes Ulf får frispark på egen halvdel nok en gang. Har vært mange harde dueller, og Landro er frustrert.

25. min.: Magnus Retsius Grødem viser seg fram for første gang i kampen. Får ballen på 20 meter og prøver å legge ballen i lengste hjørnet. Den går utenfor.

24. min.: Hammer Berger med en strålende defensiv innsats. Finner Ekeland som får frispark.

22. min.: Espen Hammer Berger med en lang ball i bakrom mot Eriksen. Den kunne blitt farlig, men keeperen er ute og klarerer.

21. min.: Sogndal ruller opp et angrep, men Kristoffer slår ballen upresset ut av banen.

20. min.: Sandnes Ulf får frispark på egen halvdel.

17. min.: Mååååååååål! 1-0! Mads Berg Sande med en utsøkt scoring! Hamrer til fra 20 meter, rett i krysset! Aiaiai for en deilig scoring av bergenseren. Scoringen kommer etter en corner som hjemmelaget tar raskt.

15. min.: Nok en hard takling, denne gangen av Mannsverk. Sandnes Ulf får frispark på midten.

14. min.: Kristoffersen med en susende takling på Ekeland. Den er stygg, men dommeren nøyer seg med å dele ut det gule kortet.

13. min.: Sandnes Ulf blir avvinket for offside.

11. min.: Sogndal får frispark på midten. Ndour får ballen på høyrekanten og utfordrer. Skaffer et hjørnespark. Aslak Falch har full kontroll og holder ballen.

10. min.: Innlegget fra Chris Sleveland blir bokset ut av Fij.

9. min.: Kent Håvard Eriksen får akkurat det han vil ha når han får frispark helt oppe på venstrekanten.

7. min.: Skuddet fra Kristoffersen går over.

6. min.: Sogndal får frispark i ekstremt god posisjon. Helt på 16-meterstreken. Kan bli mål her.

5. min.: Tord Salte er nede og sklitakler på kunstgresset. Kan bli mye av det i kved, det er et lett regn som ligger i lufta i Sandnes.

4. min.: Sogndal spiller seg fint framover i banen. Kupen får rettvendt seg på 25 meter, men mister ballen. Den plukker Mannsverk opp, men har bommer på pasningen.

2. min.: Mange dueller og frispark i åpningsminuttet.

1. min.: Kampen er i gang på Øster Hus Arena!

Før kampen:

Det har ikke vært mye å skryte av for Sandnes Ulfs del denne høsten. På de siste elleve kampene har Steffen Landros menn kun vunnet én kamp.

De har gått fra å ha svært god kontroll på opprykkskvalik - til å måtte se seg bak skulderen etter nedrykkskvalik.

Før denne runden lå Sandnes Ulf på tiendeplass i Obos-ligaen, med fire poeng opp til den viktige sjetteplassen, men også fire poeng ned til nedrykkskvalik.

I dag møter de et Sogndal-lag som til tross for sin tredjeplass i ligaen, også har vært varierende i høst.

Dette blir første gangen det blir et gjensyn med Axel Kryger, som forlot Sandnes Ulf til fordel for Sogndal før sesongen. Sist lagene møtte hverandre var Sandnes-gutten skadet.

Disse starter:

Sandnes Ulf (5-3-2): Alsak Falch - Christian Landu-Landu, Tord Salte, Espen Hammer Berger, Adnan Hadzic, Sander Ringberg - Mads Berg Sande, Chris Sleveland, Magnus Retsius Grødem - Jostein Ekeland, Kent Håvard Eriksen.