Sport

Halgunset tror formen er enda bedre nå

Det har vært noen harde treningsmåneder for Sandnes Ulf-spillerne. Den tidligere profilen fra lokalfotballen, Ingvald Halgunset, tror sin egen form er bedre nå enn da koronaviruset brøt ut.

Følg RA Sporten på Facebook!

Ingvald Hal­gun­set (24) og de and­re Sandnes Ulf-spil­ler­ne har trent mye for å hol­de for­men så god som mu­lig. 24-år­in­gen tror at det vil være en for­del nå som det går i gang. Mandag åpnes det for fullkontakttrening for Sandnes Ulf og de andre lagene i OBOS-ligaen. 24-åringen gleder seg.

– Jeg tror nok vi er i bedre form. Selv om vi ikke har trent or­ga­ni­sert har vi hatt et tøft pro­gram. Jeg fø­ler at jeg er i en bedre fy­sisk form nå enn for et par må­ne­der si­den. Sånn sett har det vært en god pe­ri­ode, sier Hal­gun­set til RA.

LES OGSÅ: Dette frykter Landro når det går i gang

Sandnes Ulf har vært permitterte siden midten av mars. I den perioden har det vært mye egentrening.

– Det har ikke vært ver­re for oss enn and­re, men det er tungt å sprin­ge ut i sko­gen for å løpe. Det er slik det har blitt, og da må vi gjø­re den job­ben som be­hø­ves for å hol­de for­men. Jeg tror at alle er for­nøyd med å være til­ba­ke som nor­malt, sier Hal­gun­set.

LES OGSÅ: Eks-Viking ble svært overrasket etter overgangen til tysk fotball

Stor belastning

Det kan bli en kom­pri­mert se­song med mye kam­per. Den om­sko­ler­te for­svars­spil­le­ren er­kjen­ner at det vi bli hardt. Et mulig scenario kan være tre kamper i uken for å få fullført sesongen. Halgunset peker på en tynn tropp, men ser ikke mørkt på sitausjonen.

– Det er hel­dig­vis likt for alle, sier 24-år­in­gen.

LES OGSÅ: Landro går ut mot Raja

Ny oppkjøring

Et­ter noen må­ne­der uten fot­ball er hun­ge­ren stor. Før det bra­ker løs med kam­per blir det noen har­de uker i Steffen Landros regime. Sesongoppkjøringens del to går i gang.

– Nå er jeg for­be­redt på noen tøf­fe uker fram mot se­rie­start, sier Hal­gun­set.

Mer fra Dagsavisen