Sport

Sandnes Ulf tapte generalprøven og fikk ny skade

Steffen Landros grufulle statistikk som Sandnes Ulf-trener fortsetter. Fredag tapte laget nok en gang - og nok en gang for EIK. På toppen av det ble Ingvald Halgunset båret av banen.

Følg RA Sporten på Facebook!

3-0-tapet hjemme på Øster Hus Arena føyer seg bare inn i rekken av svært svake opptredener for de lyseblå i oppkjøringen. Laget scorer ikke mål - på samme tid som det renner inn bakover.

Den nye spillestilen er ikke i nærheten av å være satt.

LES OGSÅ: Bønder i byen

Fredag lå Sandnes Ulf under 3-0 allerede til pause og skapte fint lite. Selv om laget kom seg etter pause var det lite som lignet på et topplag en uke før seriestart.

Når det er sagt har trener Steffen Landro rykte på seg for å tape de fleste treningskampene. Når serien starter kommer ofte poengene. Han har også hele tiden vært tydelig på at de ikke betyr noe. Dette er utvikling.

Det som var langt mer bekymringsverdig fredag var at laget fikk nok en ny skade. Innlånte Tord Salte debuterte, men samtidig ble Ingvald Halgunset båret av banen fem minutter før full tid i følge Sandnesposten.

Han ble kjørt rett til sykehus etter en kollisjon.

– Det er utrolig kjedelig at dette skulle skje, jeg vil nok tippe at vi snakker om flere måneder på sidelinjen fortalte Landro til avisen.

Kampfakta:
Treningskamp, Øster Hus Arena
Sandnes Ulf - EIK 0-3 (0-3)
Mål: 0-1 Henrik Breimyr (7), 0-2 Breimyr (28), 0-3 Andreas Petarson (45).
Sandnes Ulf (3-5-2): Sander Lønning - Espen  Hammer Berger, Jasmin Bogdanovic, Tord Johnsen Salte - Ingvald Halgunset, Magnus Retsius Grødem, Christian Landu Landu, André Sødlund, Ari Mohr Jonsson - Kent Håvard Eriksen, Sanel Kapidzic.
Benyttede innbyttere Ulf: Adrian Berntsen, Maxwell Effiom og Johnnes Nunez.
Dommer: Daniel Higraff, Brodd

Mer fra Dagsavisen