Sport

Oilers-eieren med nytt sponsorobjekt og styreverv

Oilers-eier Tore Christiansens sel­skap går inn som spon­sor i den nord­ligs­te eli­te­se­rie­klub­ben i is­ho­ckey. Han fort­set­ter å jobbe med byg­gin­gen av norsk is­ho­ckey.

Følg RA Sporten på Facebook!

Tore Christiansens sel­skap Scandinavian Fit­tings and Flanges (SFF) skal nå spon­se Narvik Arctic Eagles. Det mel­der Frem­over.

SFF er fra før, uten­om Oilers, med som spon­sor i Mang­le­rud Star. Det er ennå ikke av­klart noe rundt det spon­so­ra­tet for nes­te se­song.

LES OGSÅ: Oilers-trener var koronafast med nyfødt barn

Christiansen gle­der seg over å gå inn i Narviks is­hoc­key­lag.

– Det er en na­tur­lig ut­vik­ling når ho­ckey­en sprer seg. Da må vi som sel­skap også spre oss. Det er en god vel­komst, sier Christiansen til RA om SFFs spon­so­rat.

LES OGSÅ: Dette gjør den nye Oilers-backen for å slappe av

Ikke far­mer­klubb

Selv om Oilers og Narvik har ut­vik­let et svært godt sam­ar­beid av­fei­er Oilers-sty­re­le­de­ren at Narvik er i ferd med å bli en far­mer­klubb. Oilers’ år­li­ge spon­sor­tur gikk til Narvik i år. Det er også man­ge spil­le­re som har gått fra Oilers’ ju­ni­or­av­de­ling til klub­ben i nord.

– Klub­be­ne har et godt for­hold, både på mar­ked og spil­ler­si­den. For oss som topp­klubb er det å vise an­svar for dem som kom­mer opp. Det er SFF som går inn i Narvik som spon­sor. Vi hen­ger lo­go­en vår på det som er po­si­tivt og som vi øns­ker å bli as­so­siert med, sier Christiansen.

LES OGSÅ: Oilers-stjernen sa nei til utlandet igjen

Nytt verv

Christiansen har den siste ti­den på­tatt seg enda mer ar­beid.

Et­ter å ha vært sen­tral i for­hand­lin­ge­ne om den nye is­ho­ckey­av­ta­len mel­lom Norsk Topp­ho­ckey (NTH) og Norges Ishockeyforbund (NIHF), er han nå sty­re­med­lem i NTH.

– Jeg tror at ho­ved­grun­nen var at jeg har vært inn­leid og ube­talt kon­su­lent i pro­ses­se­ne med for­bun­det. Det er na­tur­lig at de som har for­hand­let skal være med og vi­de­re­for­ed­le. Jeg har også mye tan­ker om norsk is­ho­ckey, sier den is­ho­ckey­frels­te for­ret­nings­man­nen.

LES OGSÅ: Trettenes forlater Oilers - lover retur

Mer fra Dagsavisen