Oilers slo Vålerenga etter Sudden Death

Brady Brassart laget to av målene da Oilers også tok seg av VIF på bortebane tirsdag. Kampen endte 3-2, men det måtte Sudden Death til. Hvordan kampen var kan du se her.

Sudden Death:

64 min.: Mååååååål! 2-3! Morley med en vakker tunnell og pass til Brassart - som kliner inn pucken! Oilers vinner!

63 min: Vikingstad får et OK brudd, men går seg bort.

62 min.:VIF farligst i Sudden så langt.

61 min.: Sundberg glir gjennom og skuter. Holm får blokkert, men har ikke kontroll. Farlig!

61 min.: Vi er i gang med spill tre mot tre.

3. periode:

60 min.: Stor sjanse helt på slutten, men VIF holder ut. Klart for Sudden Death!

59 min.: Spaberg Olsen renser unna med 45 sekunder igjen.

59 min.: Oilers i overtall!

58 min.: Tommi Taimi får 2 minutter! Tripping. Da er det fort Oilers som får avslutte i overtall her. Fire mot fire i et halvminutt først.

56 min.: Så får Ludvig Hoff 2 minutter! Høy kølle. Aiai! Oilers i ubdertall med 3.27 igjen.

56 min.: Herlig nerve inn i avslutningen her. VIF er farlige på overganger.

54 min.: Hoff med et backhandskudd fra skrått. Søberg blokkerer.

52 min.: Mååååååål! 2-2! Joey Martin! Dropp som vinnes, skudd fra skrått hold og retur. Pucken ligger på strek. Martin flyr som en Cessna gjennom luften og scorer flygende i det åpne målet!

52 min.: Powerbreak. Hva kan Oilers finne på for å snu dette?

51 min.: Mååååål! 2-1! Lindstrøm setter den for VIF! Det var alt annet enn fortjent og ut av ingenting. Klavestad som bruker for lang tid med puck etter en vunnet dropp. Så stjeles pucken og legges inn bak Holm.

49 min.: Hoff kolliderer med mål og en liten stans for å få buret tilbake i stilling.

49 min.: 17-30 i skudd. Oilers dominerer kampen, men får ikke betalt så langt.

48 min.: Vif holder ut i 5 minutter i undertall! Fortsatt 1-1.

48 min.: Vikingstad kommer inn fra bak mål og prøver seg. Ny blokkering.

47 min.: Brassart med skudd rett på Søberg. Blokkering. Tre avslutninger i overtallet så langt, men ikke kjempefarlig. Et minutt igjen av det.

46 min.: Martin med en god avslutning. Søberg redder.

45 min.: Oilers kladder litt i starten av overtallet. Desperasjonen mangler i starten. De har litt for god tid i alt.

43 min.: Grisestygg takling på Strandborg fra Magnus Brekke Henriksen. Rett i dusjen for VIF-spilleren. Kommer inn med voldsomt fart. Fem piuss video. Treffer Strandborg høyt. Han blir hjulpet av isen av medspillerne. Oilers med 5 minutter i overtall nå.

43 min.: Voldsomt kjør fra Oilers i starten. Trykker VIF bak på isen.

41 min.: OK Oilers- mulighet på styring etter et Kissel-skudd.

41 min.: Spillet i gang igjen

2. periode:

40 min. Pause. 1-1.

39 min.: Kissel og Morley med en farlighet.

39 min.: Ett minutt igjen av en periode Oilers har dominert.

38 min.: Kristiansen på isen igjen og rett i en susende takling!

36 min.: Kristiansen er tilbake på benken! Får håpe det gikk bra. Så ut som han hadde fryktelig vondt da han skøytet av.

35 min.: Kristiansen dyttes med hodet først rett i vantet av Sørvik. Men det er ikke noe hardt eller ulovlig. Skøyter rett av isen og går inn. Voldsomme smerter. Kan det være kragebeinet? Sørvik er bekymret for motspilleren. Dette var åpenbart ikke noe med vilje, men Tommy er fort ute med skade.

34 min.: Der ryker Ekelund ut i 2 minutter etter slashing på Vikingstad. Han hadde fort scoret uten at Ekelund gjorde det.

34 min.: Avventende utvising på VIF etter en stor Morley-sjanse.

34 min.: Oilers leder skuddstaristikken så langt totalt. 15-20.

32 min.: Hoff får seg en trøkk og skøyter av. Storebror Magnus.

31 min.: Farlig VIF-overgang. 2 mot 1. Holm henger med.

29 min.: Måååååååål! 1-1! Rumble skyter, via Brassars bukse, og i mål! Nærmest mål med rumpa! Bryhnisveen får også assist.

28 min.: Oilers presser på, men scoringen lar vente på seg.

27 min: Stene ryker ut for VIF. 2 min for tripping. Oilers i overtall.

26 min.: Kjemperedning fra Søberg fra kloss hold fra Kristiansen!

25 min:. Sundberg får en stor mulighet på tennis etter en feil av Oilers!

24 min.: Oilers kjører på litt her nå.

22 min.: Jørgen Karterud farlig frampå for VIF.

22 min.: Hoff med distanseskudd, men utenfor.

21 min.: Spillet i gang igen. Oilers med noen sekunder i overtall i starten.

1. periode:

20 min.: Pause. 1-0 til VIF. 10-9 i skudd.

19 min.: 54 sekunder igjen av perioden.

18 min.: Farlighet fra Brassart. Søberg blokkerer.

18 min.: Utvisning VIF! Strøm før to minutter for holding på Morley.

18 min.: Oilers må like bort utvisningene her om de skal fortsette sin gode trend. Det er det liten tvil om.

17 min.: Oilers fulltallige.

15 min.: Mååååål! 1-0. Tobias Lindstrøm opp i nærmeste kryss etter pass fra Karterud og Ekelund.

15 min.: Rokseth skyter pucken over vantet! To minutter på ham også. 1 minutt med 5 mot 3 for VIF nå.

14 min.: Bryhnisveen med to minytter for Oilers. Høy kølle. Nytt undertall.

14 min.: Strøm med en kanon i stang!

13 min.: Roymark med et farlig skudd. Like over.

12 min.: 4-5 i skudd. Skikkelig toppkamp så langt.

10 min.: Bryhnisveen får måket unna i det Oilers blir fulltallige igjen. Sterkt! Det var langt tid i undertall.

9 min.: Holm mister spaken i noen sekunder, men får tak i den igjen! Farlig situasjon.

8 min.: I det Oilers blir fulltallige ryker de på en ny utvisning. Avventende. Slashing på Martin. Vif får spille i en sekvens med keeper ute, men så får Oilers brutt og utvisningen effektueres. Dermed blir det over fire minutter sammenhengende i undertall for Oilers - om det ikke blir mål eller nye utvisninger.

7 min.: God redning fra Holm fra Spaberg Olsen.

6 min.: Oilers med 2 minutter. Ulriksen for å holde motstanders kølle. Undertall.

6 min.: Lindstrøm med en god sjanse for VIF. Prøver seg opp i nærmeste kryss på backhand, men Holm sideforskyver bra etter tversoverpasningen.

5 min.: 2-5 i skudd så langt. Oilers ligger tungt på. VIF sliter med å komme ut av egen sone innledningsvis.

3 min.: Oilers har sett friske ut i starten!

2 min.: VIF fulltallige.

1 min.: Kjemperedning fra Søberg fra Martin! God overgang av Oilers etter et brudd i overtallet. Forrykende åpning her.

1 min.: Overtall Oilers etter 29 sekunder. Eidstedt ryker på 2 minutter for VIF. Tripping.

1 min.: Farlig skudd fra Eidstedt på direkten! Hom redder.

1 min.: Kampen i gang i Nye Jordal!

Før kampen:

Bortelaget kommer til Vålerengas nye storstue etter å ha knust daværende serieleder Frisk med 7-1 borte.

Kontrastene er store. VIF fikk grisebank av Narvik i forrige runde.

På tabellen begynner det også å bli åpent.

Det som var over 20 poeng ned til Oilers er etter 23 og 24 spilte kamper snart spist opp. Ingen lag har tatt flere poeng enn Oilers etter landslagspausen i høst.

Det gjør at det nå er sju poeng opp til Storhamar på tabelltopp for Oilers. Samtidig har laget en kamp mindre spilt enn Storhamar.