Sport

Oilers-kapteinen: – Vi må jobbe mer for­an mål

Oilers-spil­ler­ne var sam­let til tre­ning igjen mandag et­ter lør­da­gens hjem­me­tap mot Mang­le­rud Star. Nå hand­ler alt omkampen mot Stjer­nen.

Følg RA Sporten på Facebook!

Da spil­ler­ne var fer­di­ge med mandagens tre­nings­øk­t var kap­tein Dennis Sveum ty­de­lig på at det ikke had­de vært noe kri­se­mø­te i Oilers-gar­de­ro­ben.

– Vi har ikke snak­ket mer enn van­lig. Det hand­ler om at vi må ret­te opp litt i spil­let. Vi må jobbe mer for­an mål, og være ster­ke­re for­an beg­ge må­le­ne. Vi har sett på vi­deo, og det gjør vi all­tid et­ter både sei­er og tap. Vi må se de po­si­ti­ve tin­ge­ne vi gjør og ta med dem, sier Oilers-kap­tei­nen til RA.

LES OGSÅ: Dette sier ekspertene om Oilers-kollapsen

«Stjer­ne­kamp»

Stjer­nen ven­ter tirsdag. Sveum har re­sep­ten klar før kam­pen i Fredrikstad.

– Vi må være mer sult­ne. Vi må blø for drak­ten, og alle må dra sam­me vei. Det er vik­ti­ge­re enn noen gang, sier Sveum.

Han tror ikke kam­pen mot Stjer­nen blir på­vir­ket av ta­pet mot Mang­le­rud Star.

– Vi tar hver kamp for seg. Nå er lør­da­gens kamp glemt. Alle må ten­ke på sine egne du­el­ler, og vin­ne hver enes­te.

Un­der tre­nin­gen var det, som van­lig, kamp­re­la­ter­te øv­el­ser. Et­terpå sto fle­re av spillerne igjen for å fin­jus­te­re sik­tet på skud­det sitt. Blant øvelsene var også overtallsspill, som kapteinen selv kritiserte etter MS-kampen.

– Tre­nin­gen var bra, og vi har god kon­kur­ran­se. Vi ser po­si­ti­ve ting på tre­ning, sier Sveum.

LES OGSÅ: Oilers-kapteinen med hard kritikk

Ska­der

Til kam­pen mot Stjer­nen er bac­ken Pat­rick Ul­rik­sen til­ba­ke for Oilers, et­ter å ha stått over kam­pen mot Mang­le­rud Star med ska­de. Ung­gut­ten fra Fredrikstad, Sander Hur­rød, blir også med til sin hjem­by. I hel­gen spil­te han for U21-laget til Oilers, hvor han gjor­de fem po­eng på to kam­per mot Spar­ta.

Tom­my Kristiansen, Jo­nas Wik­støl, Lud­vig Hoff og An­dré Bjelland Strand­borg er ute med ska­der, og blir ikke med mot Stjer­nen. Sist­nevn­te spil­te lør­da­gens kamp, men fikk seg en smell i en du­ell.

Oilers lig­ger på åt­ten­de­plass med seks po­eng, men med bedre målforskjell enn Stjernen på niendeplass.

LES OGSÅ: Hoff skadet

Mer fra Dagsavisen