Oilers hentet opp VIF og vant på straffer

Oilers lå under til det gjensto 55 sekunder mot erkerival VIF i DNB Arena torsdag. Så skrudde de på og snudde kampen. Til slutt vant de på straffer. Hvordan kampen var kan du se her.

Straffer:

- Trettenes for Oilers. MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL! Isende kald! Oilers vinner på straffer!

- Rekkefølge skifter. Lindstrøm for VIF nå. Misser!

- Gunnarsson for VIF. Wikstøl tar den!

- Søberg mot Søberg! Keeperen vinner.

- Ekelund for VIF. Stang igjen!

- Trettenes for Oilers. Mååååål! Nydelig straffe!  1-1 da.

- Røymark for VIF. Wikstøl tar den!

- Kissel for Oilers. Prøver høyt. Misser!

- Olsen i stang for VIF!

- Zajac for Oilers. I stangen!

- Lindstrøm for VIF. Mååååååål! Nydelig. Kliner den inn etter å ha dratt ut Wikstøl.

- Morley starter for Oilers. Prøver å dra ut Søberg. Lykkes ikke.

Sudden Death:

65 min.: Duket for straffer! Inn med Wikstøl i Oilers-målet. Han varmer opp det han kan på isen nå.

64 min.: Wikstøl varmer opp her på benken. VIF ber om timeout..

64 min.: Søberg brenner en enorm sjanse! Det gjør Zajac og med 11 sekunder igjen!

64 min.: Inne i siste minutt.

63 min.: Søberg i stangen!

62 min.: Ingen enorme sjanser enda.

61 min.: Lindstrøm prøver seg. Holm blokkerer.

61 min.: Vi er i gang med tre mot tre-drama!

3. periode:

60 min.: Det er duket for Sudden Death mellom Oilers og VIF, Herlig drama! 39-22 i skudd etter full til. Nå blir det tre mot tre på isen.

59 min.: 55 sekunder igjen. Trettenes finner ham fra bak mål. Dan Kissel kliner den opp i nettaket. DNB Arena eksploderer! Oilers finner måter. Selv på dårlige dager. Morley får også assist. Redder poengstreaken sin.

59 min.: Mååååååååååååååååååååål! 1-1! Kissel The Missile!

59 min:. Der går Holm.

59 min.: Oilers avblåses for offside med 1.15 igjen. 18 sekunder igjen av utvisningen. Nå må de se å få ut Holm også her. Bare å kjøre på. Der tar de timeout.

57 min.: Oilers etablerer seg raskt, men skyter med løskrutt,

57 min.: Utvisning VIF. For å skyte pucken over vantet. Rotbakken får to minutter. Nå har dere muligheten, Oilers!

56 min.: Skuddstatistikken viser 33-22.

55 min.: 4071 tilskuere her - som fortsatt venter på å få juble for et Oilers-mål.

54 min.: Det kladder kort og godt veldig for Oilers. VIF er sååååå disiplinerte. De får ikke til eget oppspillsmønster i det heletatt. Her må det skje noe spesielt om det skal snu slik det ser ut nå.

52 min.: Lindstrøm med en stor sjanse for VIF! Holm redder. Kom etter en overgang.

50 min:. Oilers fulltallige. Nå har de 10 minutter på seg for å unngå sesongens første kamp uten poeng.

49 min.: Strålende av Bryhnisveen. Får brukt 30-40 sekunder med pucken alene!

48 min.: Røymark skyter i tverrligger!

48 min.: Brassart pådrar seg to minutter i etterkant av situasjonen. Får for høy kølle.

48 min.: Brassart skyter og pucken ligger foran åpent mål. VIF renser unna, men der var det ikke kontroll.

46 min.: Zajac med skudd like over.

45 min.: VIF rir greit av det innledende presset. Ekstremt disiplinerte.

43 min.: Oilers kjører på fra start i perioden.

42 min.: Kristiansen farlig frampå foran mål, men det blir ikke noe ut av det. VIF fulltallige.

41 min:. Spillet i gang igjen. Oilers i overtall.

2. periode:

40 min.: Pause. 20-16 i skudd. Oilers starter 3. periode med 1.44 i overtall.

39 min.: Unge Sander Hurrød nære! Han og 4. rekken har vært god hos Oilers.

39 min.: Utvisning VIF. Villiam Strøm får to minutter for usportslig opptreden. Dunker til en omtåket Ulriksen som er i ferd med å reise seg etter en tøff takling.

38 min.: Oilers har etablert spillet høyere og trykker på mot slutten her, men sliter fortsatt med å få de fete sjansene.

36 min.: God avslutning fra Ludvig Hoff, men blir litt for skrått.

33 min.: Magnus Hoff spilles fint fri i toppen av slottet, men avslutningen får han ikke klem på.

33 min.: På toppen av at VIF har klart å svare taktisk mot Oilers taper hjemmelaget dueller. Det er ikke et godt tegn.

31 min.: To store Oilers sjanser! Først Trettenes. Så Morley. Begge kom litt for nære på Søberg.

28 min.: Ny stor sjanse for VIF! Oilers er skikkelig på hælene her.  Nå overtar bortelaget mer og mer.

28 min.: Oilers har skapt veldig lite så langt her. Skyter en del, men det er ikke virkelig farlig.

27 min.: Måååååål! 0-1! Den lå i luften. Kanon i lengste kryss fra distanse med trafikk foran Holm. Lindstrøm med målet. Ekelund med assist. Stene får også.

26 min.: Stangskudd VIF!

26 min.: Kveldens første utvisning for Oilers. Kristiansen får for høy kølle. Dette har nok VIF ventet på.

25 min.: Nydelige tekniske detaljer fra Morley. Får løs pucken og finter seg fri slik Oilers kan kjøre overgang. Blir ikke veldig farlig dog.

24 min.: Samme type innledning og bilde som i 1. periode. VIF har kommet til Stavanger med en plan! Den funker - skader eller ei. Her skal Oilers passe seg.

22 min.: Søberg med et farlig skudd i korthjørnet. Søberg henger med.

21 min.: Andre periode i gang. Blir spennende å se om Oilers finner ut av et meget displinert VIF.

1. periode:

20 min.. Pause. 12-7 i skudd. VIF har gjort en utmerket jobb med å nøytralisere Oilers. Spesielt i overtall. Imponerende kamp av skadeskutte VIF først og framst så langt.

19 min.. Ekelund rett fra utvisningsboksen og alene med keeper. Holm vinner duellen!

19 min. Bryhnisveen veldig nære på en retur!

18 min.: Kissel får seg en smell i rundvandt. Må sette seg.

17 min.: Ny utvisning VIF. Kalle Ekelund 2 minutter for slashing.

14 min:: VIF fulltallige. Meget svakt overtall fra Oilers.

13 min.: Oilers sliter med å etablere. Vif ekstremt aggressive.

12 min.: Kveldens første utvisning. Til VIF. Vi får se det skarpe overtallet til Oilers i aksjon igjen. Magnus Henriksen får for tripping.

10 min.. Ekstremt lang periode uten stans i spillet nå! Oilers nære ved Sander Hurrød - som nylig debuterte. Junior som egentlig kommer fra Frisk.

7 min.: Ikke like mye kok i innledningen her som da Oilers møtte Frisk tirsdag. Begge lag er mer disiplinerte her.

5 min.. Oilers mye mer på hugget nå. 6-5 i skudd.

3 min.: Kule fra Klavestad. Rett på Søberg. Han blokkerer.

2 min.: VIF klart best i gang her. Lagt trykk på Oilers fra start. Slik Oilers pleier å gjøre selv. Fire skudd på 2 minutter.

1 min.: VIF med kampens første halvsjanse.

1. min.: Kampen i gang i DNB Arena! For øvrig verdt å nevne at Jørgen Kvål nå er sendt tilbake på lån til Narvik etter å ha vært i DNB Arena i oktober. Mange kule Halloween-kostymer i DNB Arena kan også påpekes!

Før kampen:

Oilers har vært vanvittig gode i innledningen av sesongen. Kun to poeng er tap de første 13 kampene. Laget har ni poeng ned til Lillehammer på 2. plass, men LIK har spilt to kamper mer enn Oilers.

Torsdag står VIF for tur i DNB Arena. Bortelaget sliter veldig med skader - spesielt på backplass.

Nå er også den svært viktige veteranen Mats Trygg (43) ute med skade.

Laget kommer til Stavanger med kun 16 utespillere.

Dennis Sveum gleder seg uansett.

Han har spilt nok av disse oppgjørene til å vite at det nok blir en spesiell opplevelse igjen – til tross for at VIF sliter mer i år.
– Det blir spennende. Dette er normalt kampen med aller best stemning. Vi håper det blir slik igjen.