Sport

Nå vil Zymer Bytyqi ut: – Jeg må videre

Viking-profilen Zymer Bytyqi bekreftet etter årets siste kamp at han trolig forlater klubben. Han er uten kontrakt etter sesongen.

Følg RA Sporten på Facebook!

Bytyqi ble byttet ut i pausen da Viking ble slått 3-0 av suverene Bodø/Glimt lørdag. Han er på utgående kontrakt og vil ikke fortsette i Viking.

LES OGSÅ: Skal ha fått tilbud fra klubb i Østerrike

– Tiden er inne. Den siste uken har jeg følt at det er på tide med noe nytt. Det har med timing å gjøre, at jeg føler at nå har jeg oppnådd det jeg kan her i Viking. Jeg må videre, sa han til Nettavisen etter kampen.

LES OGSÅ: Berntsen etter den siste kampen som Viking-trener

Bytyqi la til at han er i kontakt med andre klubber, som er interessante for ham. Han leverte ti mål og sju målgivende denne sesongen.

Flere tilbud

Etter det RA erfarer har han et tilbud fra en østerriksk klubb.

– Jeg har flere konkrete tilbud fra klubber i Europa på bordet nå. Interessen er stor, sa han til RA etter sesongens siste hjemmekamp mot Vålerenga.

Det betyr at kampen mot Bodø/Glimt kan ha vært hans siste i mørkeblått.

– Skal jeg prøve noe nytt nå? Timingen er ganske god. Skal jeg ta et halvt år til i Viking? Ett år? Den gode magefølelsen er det som til sist vil avgjøre hva jeg velger. Det jeg tror er best for meg, sa han til RA etter Vålerenga-kampen.

LES OGSÅ: Sjekk hva Bjarne Berntsen sa før sin siste kamp som Viking-trener

Mer fra Dagsavisen